Изискванията ми са:
вграден Wi-Fi, да има skype, facebook, браузър и тн.; 37-42 инча.
Какъв телевизор можете да ми препоръчате?
Изискванията ми са:
вграден Wi-Fi, да има skype, facebook, браузър и тн.; 37-42 инча.
Какъв телевизор можете да ми препоръчате?
Ако се целиш точно в 1300лв - всичко, което искаш + 3D и 4 броя очила за 3D:
PANASONIC TX-L42ET5E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Повече за смарт функциите:
ET5 series -LCD TV | Product Line-up for EU | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Как изглежда facebook приложението:
Facebook | VIERA Connect Apps Navigator | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Как изглежда skype приложението:
Skype | VIERA Connect Apps Navigator | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Преглед на този модел и характеристиките му в детайли:
Panasonic ET5 (TX-L42ET5B) 3D LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
Аз го имам този, но сега търся друг не 3D. Само Smart с тези функции които изброих по-горе (търся телевизор за един приятел). Иначе аз съм много доволен от телевизора.
Този пост е редактиран от radibg2; 15-10-12 в 11:51.
Аз не виждам какъв е проблема да има и 3D, плюс изброените функции?
Твоят приятел като не иска 3D, да не го ползва. Но съм сигурен, че ще го гризне любопитството поне веднъж.
Толкоз, мен ме гриза 1 месец
Оттогава не съм гледал 3D, освен едно филмче преди месец. Ама си е хубаво да го има...
Та можете ли да ми предложите друг телевизор толкова добър за тея пари или да му казвам да си взима тоя?
SONY 40EX650 - модел 2012, чудесно се справя и със SD сигнал. Много онлайн функции, отлична (за класа си) картина, никакви ограничения като медия плейър (чрез Home Media Server) към файловите разширения за музика, картина и субтитри. Звукът му не е от най-добрите, но като цяло, поне според мен е едно от най-добрите решения за тези пари. Имам лични наблюдения и впечатления от него, затова изказвам мнение на базата на собствен опит, а не на четено из интернет.