PANASONIC TX-L42ET5E
PHILIPS 40PFL5507K
SAMSUNG UE-40ES6100
PANASONIC TX-L42ET5E
PHILIPS 40PFL5507K
SAMSUNG UE-40ES6100
PHILIPS 40PFL5507K
SAMSUNG UE-40ES6100
Ако се абстрахираш от мудните и странни менюта - Филипс -а , като опции и лекота на управление - Самсунг-а , като картина с готовите настройки - Панасоник-а :D . Трябва да уточниш какво търсиш , освен всички разлики и 3Д-то е различно - в Самсунг и Филипс-а активно , а в Панасоник-а пасивно .
Незнам при Philips 55** как е(предполагам същото), но аз имам серия 35** и сменянето на каналите е ужасно бавно и мудно за телевизор 2012 г., както и пускането на телевизора докато се появи картина
Защо не си добавил и LG 42LM620S, Панасоника е с матрица на LG.
Ако търсиш най-добрата картина си взимаш Панасоника, ако искаш повече проблеми взимаш Самсунг и нещо по средата Филипса.
Определено съотношението Цена/Качество е в полза на Самсунга, много лесно и бързо меню, също мога да кажа ,че по добра с правилните настройки картина няма от Самсунга, не знам какво се чудиш....
PHILIPS 40PFL5507K
За съжаление при Panasonic-а матрицата е на LG.
Успех!!!
PANASONIC TX-L42ET5E страхотна картина, лесно меню. Имам го от две седмици и нямам забележки. За мен в Самсунг се слагат прекалено много екстри, но за сметка на качеството. За Филипс-може да имате проблем с EPG-то.
какви излишни екстри имаш в пред вид? Като следя мненията, той е с най-малко проблеми - браузър, връзки, плеър, ъпдейт, меню. Картината като качество според мен е еднаква при различните модели при едни и същи цени- по принцип разните им допълнителни екстри трябва да се изключат.