Здравейте,
бих желал да помоля уважаемите форумци за съвет в търсенето на добър ТВ за новата стая на децата ми.
1. Размера е 32" - това е максимално възможния размер, за да влезе в отвора на "мултимедийната" секцийка - приблизително 90/70 см. От опит знам, че специално при ТВ точно размера е от съществено значение. Разстоянието за гледане е около 2.5м, като ТВ е разположен централно срещу двете ъглови легла
2. Основната идея е ТВ да е "актуален" (не се смейте) поне 2 години - затова ми се струва подходящо да е 3д (макар и за мен все още да е безмислено и даже вредно), смарт (едва ли някой ползва реално браузъра, най-много скайп), 1080р - задължително. На вградените плеари много не вярвам - мисля че дори най-простия отделен WD TV Life или Diva ще ги превъзхожда многократно и като видеообработка, субтитри, да не говорим че правят и ъпскелинг до 1080р.
3. Трябва да се ползва безпроблемно с игрова конзола
4. Разбира се - възможно най-хубавия образ, без размазвания, ефекти и т.н.
5. Разумно погледнато съвсем спокойно мога да си взема нещо 2Д, 1366/768 за 500лв., хем и ако го счупят децата няма да ме е яд толкова, но пустата му мода и перспектива...затова слагам ориентировъчен бюджет 1000лв.
На прима виста съм се спрял на Panasonic TX L32ET5E http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L32ET5E