Защо не ми излизат субтитрите през DLNA и насича дори AVI формат, а някой MKV дори не ги и чете. ТВ е Панасоник ST50?
Защо не ми излизат субтитрите през DLNA и насича дори AVI формат, а някой MKV дори не ги и чете. ТВ е Панасоник ST50?
Компа ти е слаб,аз ползвам програмата,с 4 ядрен и 8 гб рам,и на моменти и на мен ми лагва...... кажи каква ти е конфигурацията все пак
За насичането вероятно, а за субтитрите. Компа е лаптоп Сони Ваио DLNA certified model VGN-FW140E.
Виж настройките на сървъра,по дефолт излизат,ако си пипал нещо,ресетни го.Не съм има никога проблеми със субтитри
В настройките за субтитри трябва да ти е чекната отметката на "Транскодирай винаги когато намериш субтитри".....нещо такова беше - на руски.....и наистина за този сървър си трябва мощен компютър защото прекодира всичко в реално време. Аз бих ти препоръчал Serviio - много по-лек и прекодира само някой файлове които не се поддържат от TV-to. Недостатъка е че по този начин не можеш да увеличаваш размера на субтитрите ако телевизора ти не поддържа такава опция. ....все едно гледаш от флашка.... Единствено досега не можах да го накарам (Serviio) да изкара субтитри на 3Д филм на панасоник от ЕТ5Е серията...но и от флашка също не мога да подкарам субтитри на 3Д филм на същия телевизор....
Освен това в ДМС такъв модел телевизор няма (няма никакви панасоници), ти какво си му задал?
Този пост е редактиран от Pat; 29-12-12 в 12:00.
Произволно това избрах DLNA Device (версия 1.5, 16:9, 720x406)