До сега не съм гледал нито един филм (с изключение на Divx) който да не е засичал поне 20 пъти... ако някой знае какво трябва да направя ще се радвам на съвет
До сега не съм гледал нито един филм (с изключение на Divx) който да не е засичал поне 20 пъти... ако някой знае какво трябва да направя ще се радвам на съвет
Аз много не разбирам,но ако съм на твое място,бих изключил Wi-Fi на телевизора,за да съм сигурен,че приема информация само по кабела,и да не се шашка.
Бих деинсталирал това нещо PC "Домашний медия сървър" и да сложа SAMSUNG PC Share Manager-много хора,включително и аз съм с тази програма.
Благодаря за отговора ! Все пак научих нещо За съжаление няма как да пусна сигнал по кабела Идва човек който се занимава с мрежи и ми каза, че няма как да стане Интернет достъп имам и през кабела и през WiFi , обаче DLNA сигнал приема само по безжичен път. Не знам защо е така, но пък мога да пробвам с PC ManagerПървоначално публикувано от nilro
Не знам дали си се справил с проблемите, но искам да ти кажа че съм със същия телевизор и след като пуснах кабел ми се реши проблема с накъсването и си мисля, че WIFI ми се измести автоматично, а относно програмата на Самсунг е много по-слаба в сравнение с ХМС. ХМС върши много повече и с повече настройки неща.
Супер. Аз все още си гледам чрез рутъра Накрая ще се принудя да си купя някакво устройство, чрез което да свържа мрежата и то да ми пуска филмите на ТВ, макар да няма нужда от такова. Няма как. Не можах да се справя с тази тежка задача. Пък за 3Д суб да не говорим, че откакто имам ТВ-то само съм ги сънувал и изобщо не знам какво представляват.
На какъв процесор се върти HMS?
За прекодиране в реално време е нужен двуядрен процесор минимум. Пусни си и ping до телевизора и следи дали има някой пакет се губи. Телевизора чете DLNA и по WiFi и по LAN. Препоръчително е да става по LAN връзката. Ако нямаш тази възможност сканирай ефира с Inssider и виж дали не се припокрива канала ти с някой друг рутер в съседство.