Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Един 50VT50 има в техномаркет Благоевград на 2500лв.Работил е като мостра известно време /около 2 месеца /.Ще отида да го погледна.Та затова какво точно да гледам ,освен отпечатване.Ако няма нещо сериозно на тази цена го отнасям...
Здравейте,
Интересува ме какво мислите за този модел и какви алтернативи могат да се предложат за този ценови диапазон/функционалност : Samsung UE40ES6710 / SAMSUNG UE-40ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria /
Цитат:
Първоначално публикувано от
Chubi
По подръжка на видеоформати и субтитри се подреждат така
1. samsung ue-46es6710
2. lg-47lm671s
3. panasonic-tx-l47wt50e
4. sony-kdl-46hx750b
А като картина
1. panasonic-tx-l47wt50e
2. sony-kdl-46hx750b
3. samsung ue-46es6710
4. lg-47lm671s
А като удобство за работа с браузъра
1. panasonic-tx-l47wt50e - има отделно дистанционно изпълняващо функцията на мишка
2. lg-47lm671s + меджик дистанционно
3. samsung ue-46es6710
4. sony-kdl-46hx750b
Всички поддържат USB клавиатура
Цитат:
oldgraf
Здравейте,
препоръчайте ми 32" който да предава прилично СД каналите на Булсат с тяхния приемник а и да има мпег4. Не робувам на марки, но ако може да не е от Зора (турски доколкото разбирам). Никави екстри като лан и 3д не ми трябват. А да - и питам наистина само за 32". За по-голям,какъвто също ми трябва, имам време да прочета. Благодаря
SAMSUNG-UE-32EH5000
LG 32LS3400
Цитат:
Soma
Samsung UE-32EH5300 / 5450
Цитат:
iuli1971
Един 50VT50 има в техномаркет Благоевград на 2500лв.Работил е като мостра известно време /около 2 месеца /.Ще отида да го погледна.Та затова какво точно да гледам ,освен отпечатване.Ако няма нещо сериозно на тази цена го отнасям...
Цената е добра - провери го за отпечатвания и тинтове - с помощта на цветни заливки на екрана
Цитат:
Marinefox Ml
Алтернативи
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L42ET50E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-42LM640S
http://www.technomarket.bg/products/...ips-40pfl7007k
Цитат:
hristoslav2
Здравейте отново, благодаря за светкавичният отговор. Ако може само да кажете степенувано от тези 4 варианта кой би бил по-добрият избор, ще съм ви много благодарен.
1 Прикачен файл(ове)
Техномаркет Акция. Разпродажба на телевизори, компютри и друга бяла и черна техника в магазини Техномаркет само от 12-14 Април 2013 /Петък, Събота и Неделя.
Над 1400 намалени продукта- супер цена !
Прикачен файл 9328
Цитат:
pilot
За да не си късаш нервите с вградените им плеъри, по-добре накарай да ти закачат един външен плеър и тествай.
След като пуснаха супер промоцията и не издържах и го взех без да го тествам, последния неразопакован и си е супер тв-то :-)
Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Какво има да се коментира-направи запитване и съм 90% сигурен че ще ти отговорят "За съжаление наличността по запитване #ХХХХХ на желания от вас уред е изчерпана, моля да ни извините. "
Аз днес направих заявка за 4 модела "изгодни" телевизора и все това получих като отговор. Каквото намерите като налично в магазините-това е. А то не остана. Иначе аз си заприходих един LG 47LS5600 и това беше най-изгодното предложение останало при това беше последния-мострата.
Отидох за една стока ,а се прибрах с друга.Панасоника VT50 го бяха купили и купих плазма самсунг 60Е530.Цената е 1599лв.Вече няколко часа си играя с нея и да ви кажа има доста добра картина.Беше единствена бройка в неразпечатван кашон .Малко късмет извадих ,че не е бил мостра.Всичко това в Благоевград.Отивам да се кефя на големия екран.
Цитат:
shogo
След като пуснаха супер промоцията и не издържах и го взех без да го тествам, последния неразопакован и си е супер тв-то :-)
Честито, със здраве да си го ползваш!:Drinks:
Здравейте, форума е супер. Чето го от около 4 часа, но за мое съжаление се обърках много и реших директно да попитам. Какъв телефизор препоръчвате да си купя от намаленията в Техномаркет при следните изисквания:
1. 46" или по-голям.
2. Макс цена 1600лв.
3. LED технология.
4. Да може да се окачва на стена.
5. Основно ще се ползва за гледане на филми от USB, външен хард или директно от компютър (през какъв порт може да става това) и гледане на клинове от интернет през компютъра или директно от телевизора.
Ще се гледа от около 3 метра разстояние.
Благодаря
Здравейте,
много информация ... и затова преди да направя своя избор моля за съвет.
Спрял съм се на няколко модела : (1) PHILIPS 40PFL7007K, (2) 3D Телевизор PHILIPS 42PFL6007K, (3) 3D Телевизор SAMSUNG UE-40ES6530, (4) 3D Телевизор SAMSUNG UE-40ES6710.
Малки разлики в цените (Лимит до 1400лв), размерът на екрана е в тези граници (до 47 ), Активно 3D, 2D към 3D КОНВЕРТИРАНЕ и най важното качествена картина.
Ако е възможно малко помощ / съвет /. Разбира се и други модели може да препоръчате, с по-добро качество, а защо не и достъпна цена - в периода на "промоция".
Ще се ползва за гледане на филми от USB, външен хард или директно от компютър, спорт и конзола XBox. (Телевизия от БулсатКом)
Благодаря !
Цитат:
jabber
Здравейте, форума е супер. Чето го от около 4 часа, но за мое съжаление се обърках много и реших директно да попитам. Какъв телефизор препоръчвате да си купя от намаленията в Техномаркет при следните изисквания:
1. 46" или по-голям.
2. Макс цена 1600лв.
3. LED технология.
4. Да може да се окачва на стена.
5. Основно ще се ползва за гледане на филми от USB, външен хард или директно от компютър (през какъв порт може да става това) и гледане на клинове от интернет през компютъра или директно от телевизора.
Ще се гледа от около 3 метра разстояние.
Благодаря
Ако го намериш: SONY KDL-46HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Плеърът му е куц, но при положение, че ще му закачаш комп...кабел HDMI-HDMI.