Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ivan Novakov
доста по-малък бюджет от това, което сте предложили, около 600-800 лв.
Към предложените по-горе добави и тези
BLAUPUNKT TV-BA40Z191 LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
TOSHIBA 40TL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Ако ви интересуват размерите на пикселите при различните диагонали....
32" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.364×0.364 mm (W×H)
42" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.484×0.484 mm (W×H)
47" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.541×0.541 mm (W×H)
55" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.630×0.630 mm (W×H)
60" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.687×0.687 mm (W×H)
72" 1920(RGB)×1080 (FHD) -Pixel Pitch :0.831×0.831 mm (W×H)
84" 3840(RGB)×2160 (QFHD) -Pixel Pitch :0.484×0.484 mm (W×H)
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
От няколко дни съм с LG 47LM620S. Като качество на картината съм доволен. 3D, интернет, преър, субтитри - всичко е ок. Но звукът му е ужасен. Със слушалки изкарва приличен звук. В момента съм изкарал звук от сет бокса на кабелния оператор. Имам следните въпроси:
1. Ако върна hdmi сет бокса на кабелния оператор и сложат cam модул ще има ли разлика в картината и бързината на отваряне на каналите? /с цел да ползвам само едно дистанционно/
2. Ако в аута за слушалки сложа "headphone jack rca adapter" и свържа активни тонколони има ли вероятност при продължителна употреба да изгоря аута?
Цитат:
emo-
От няколко дни съм с LG 47LM620S. Като качество на картината съм доволен. 3D, интернет, преър, субтитри - всичко е ок. Но звукът му е ужасен. Със слушалки изкарва приличен звук. В момента съм изкарал звук от сет бокса на кабелния оператор. Имам следните въпроси:
1. Ако върна hdmi сет бокса на кабелния оператор и сложат cam модул ще има ли разлика в картината и бързината на отваряне на каналите? /с цел да ползвам само едно дистанционно/
2. Ако в аута за слушалки сложа "headphone jack rca adapter" и свържа активни тонколони има ли вероятност при продължителна употреба да изгоря аута?
1. Малко подобрение в картината, същата бързина.
2. Не знам. Не рискувай - вземи си AV ресивър с оптичен вход.
Global LCD TV Shipments Fall for the First Time in 2012; Outlook Cautious for 2013 - DisplaySearch
Здравейте,
колега се е спрял на следните три модела и се чуди кой е по-добър. Помоли ме да ви попитам вие как бихте ги подредили, като започнете от най-добрия според вас?
Моделите са:
LG 42LA667S, LG 42LA690/691 и Panasonic TX-47ET50E.
Цитат:
starpeace
Здравейте,
колега се е спрял на следните три модела и се чуди кой е по-добър. Помоли ме да ви попитам вие как бихте ги подредили, като започнете от най-добрия според вас?
Моделите са:
LG 42LA667S, LG 42LA690/691 и Panasonic TX-47ET50E.
1. Panasonic TX-47ET50E / потърси модела ЕТ60
2. LG 42LA667S, LG 42LA690/691 - са еднакви, разликата е само в дизайна на стойката и цвета на корпуса + Смартфон контрол за 690/691
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
LG
http://asia.cnet.com/are-multi-core-tvs-merely-a-fad-62221404.htm
https://www.youtube.com/watch?v=Y1C8gz9U-FE
Моля, помогнете ми в избор на телевизор LED 32 ili 40 инча.Ще ви бъда благодарна.
Здравейте,
Samsung UE-46F6670 или UE-46F6800 това е моята дилема?Попитах приятел който е вещ областа кой от двата да избера и той ми препоръча 6800,но моя избор повече клони към 6670,защо:Първо по-хубав дизайн:Второ 600Hz CMR и трето: Micro Dimming.
Иначе разликата в цената не е голяма.Моля за мнение и препоръка от вещите във форума кой от двата модела да избера или някакъв друг модел на Samsung на сходна цена.Предварително благодаря !
Цитат:
Earthman
Здравейте,
Samsung UE-46F6670 или UE-46F6800 това е моята дилема?Попитах приятел който е вещ областа кой от двата да избера и той ми препоръча 6800,но моя избор повече клони към 6670,защо:Първо по-хубав дизайн:Второ 600Hz CMR и трето: Micro Dimming.
Иначе разликата в цената не е голяма.Моля за мнение и препоръка от вещите във форума кой от двата модела да избера или някакъв друг модел на Samsung на сходна цена.Предварително благодаря !
Samsung UE-46F6670-Единствено заради по хубавия дизайн.Но някъде бях чел,че има някакви проблеми по корпуса.!!!....Поинтересувай се
Цитат:
chuchuliga
Моля, помогнете ми в избор на телевизор LED 32 ili 40 инча.Ще ви бъда благодарна.
А бюджет ?
Цитат:
Earthman
Здравейте,
Телевизори | SAMSUNG
Цитат:
hristoslav2
http://www.microlab.cn/uploadfiles/8...97-0001-01.pdf Микролаб М910 са активни тонколони с оптичен вход. Те няма ли да станат.
Цитат:
emo-
Здравей, колега! Хвърлил съм им око на тези... Даже ги поръчах, и ако ги има налични ще ми ги пратят по куриер. Дали са добри?
Цитат:
emo-
Не би трябвало. Активните тонколони имат много по-високо съпротивление от слушалките.
Моят телевизор е свързан от изхода за слушалки към аудио входа на домашното кино повече от 3 години и няма никакви проблеми.
Цитат:
Dominator
Здравей, колега! Хвърлил съм им око на тези... Даже ги поръчах, и ако ги има налични ще ми ги пратят по куриер. Дали са добри?
Въпросните колони на Микролаб ги имам от около 3 месеца и съм ги свързал към LG 42LM640 през оптичен кабел (беше в комплекта с колоните). Звука е много по-добре отколкото говорителите на телевизора. Обаче когато гледаш филм с многоканален звук и си свързан през оптичното аудио колоните не свирят защото нямат dts decoder, така че аз включвам колоните в буксата за слушалки на телевизора , вдигам volumeto на телевизора на макс и става. Колонките си имат дистанционно и за цената си смятам че са супер.
Обсъждането на външни озвучителни тела беше дотук!!!! Има си отделен подфорум за целта.
Моля, помогнете ми в избор на телевизор plasma 50-55inch Panasonic около 2000лв.Благодаря предварително.