Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
Илиян Динков
Самсунг UE55F6670SS е новата ми придобивка като цяло Христославе благодаря ти взех флашката лаптопа в Техното тествах доволен съм и го взех :) имам да черпя :)
Честито :Drinks: и да го полееш със съседката
Цитат:
plovediv
Благодаря за бързия отговор.
Само да уточня - знам,че плазмите са по-добрия вариант, но не и в моя случай. Стаята е с 3 стъклени стени и стъклен таван- дори и с щори, винаги е светло, като добавя, че аз предимно ползвам телевизора като фон и забравям да сменя канала цял ден, а се сяда за мач или конкретен филм (пък и малко дете наоколо с плазма...
https://forum.setcombg.com/images/smilies/rolleyes.gif ) ...100% плазма няма да е!
Иначе в таблицата гледам втория Samsung F6100, който ми препоръчваш, има описани много по-малко неща от F6200, дали има wi-fi връзка за гледане на филми? Не мога да разбера много от ревютата? Под мен "колегата" си е харесал F5500, което май също отговаря на моите условия и е с 200 паунда по-малко? Дали си заслужава или офертата на 6100 е по-добра?
За blu-ray този, който върви с F6100 ще ми свърши ли работа за HD audio decoding-а за Yamaha-та?
Blu-ray Panasonic, който предлагаш с плазмата, предимно за плазмата ли го препоръчва или си струва за независимо какъв ТВ? (Най-добрите са ми малко скъпички, за max20 диска годишно).
Благодаря за полезните съвети
https://forum.setcombg.com/images/smilies/003.gif и се извинявам, че ви затрупвам със завъртяни въпроси.
Ти в оранжерия ли живееш ? :rolleyes: стъклени стени...таван....
http://www.samsung.com/uk/consumer/t...6200AKXXU-spec
Wireless LAN Built-in Yes
За какъв блу-рей вървящ с 6100 говориш
http://www.samsung.com/uk/consumer/t...lu-ray-players
Всеки блу-рей независимо от марката, става за всеки телевизор от всяка марка.
https://forum.setcombg.com/blu-ray-%...5%D1%80%D0%B8/
Блу-рей дисковете са скъпички и затова ти предложих медия плейър който имат някои предимства
Има вграден торент клиент. Избираш си филма в нета и го оставаш да си го свали на хард диска. Като се върнеш от работа филма вече е готов и си го гледаш когато си поискаш.
Има модели с вграден блу-рей четец + възможност за свързване на хард диск
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте.
В момента съм 5 годишен 40" ЛСД, но имам изгодна оферта и мисля да го сменя. На кабелна ТВ съм. ХД сет бокс свързан с hdmi към ТВ.
Телевизор до 1300 лв. над 40",без значение лсд/лед/плазма.
3d не представлява интерес - предпочитам 3D кино ,интернет към ТВ няма да ползвам,филми, субтитри без значение - имам хд медия плеър с 320 гб хард.
Гледам предимно спортни предавания,HBO,Cinemax
Спрял съм се на PANASONIC TX-P50UT50E. Разстоянието между мястото , от което гледам и ТВ е 5 м. Светлината не е проблем. Имам вътрешни и външни щори. Притесняваме само факта, че се случва да заспивам на включен ТВ и логото да да не остане отпечатък. Може и лед/лсд с бърза матрица, защото при сегашния тв топката за тенис остава следи.
За логото не се притеснявай.
Има един таймер на плазмата който изключва телевизора след определено време през което не си натискал бутон на дистанционното.
Тъй че и да заспиш телевизора ще се изключи (стига да си активирал таймера).
За спортни предавания мисля че плазмата е много добър избор, както и за филми де, но наистина трябва да внимаваш да не я прогориш понеже резултатите са статични и големи образи при мачовете.
Аз на моята от време на време минавам на зуум 1 за да премествам логото на програмата като се задържа за повече на една и съща.
PANASONIC TX-L47ET50E
Въпреки, че PANASONIC TX-P50UT50E за 1299 лв е много добра оферта .
Цитат:
emo-
Телевизор до 1300 лв. над 40",без значение лсд/лед/плазма.
Разстоянието между мястото , от което гледам и ТВ е 5 м.
Уххх...при тази дистанция ти си поне за 70 инча. 50 инча ще ти малее! Някаква възможност за увеличаване на бюджета ?
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...SUNG-PS-60E530
Здравейте, имам проблем с избор на TV като марка/модел, а относно размера 42'' и нагоре. Ценовия диапазон е до 1600 лева. Моля, за мнение за предложенията. Благодаря на всички предварително!
Panasonic 50ST50E и PANASONIC TX-L47ET50E . Щом е в ТМ LG 47LM640S и LG 47LM649S , PANASONIC TX-L47ET5E не знам дали го имат в ТМ .
Цитат:
hristoslav2
Има възможност за намаление на бюджета :)
След като обиколих магазините 90% съм се отказал от плазма. Тези глоси екрани отразяват дори включена ел. крушка.
Моля те , за насока към ТВ 42"-50" отрязано от екстри /3d,USB,Player etc/, но поне 100 мхц реални и по възможност с матов екран. За марка нямам абсолютно никакви предпочитания.
Добро предложение е
PANASONIC TX-P50UT50E
Тези са без 3D и тн
LG 47LS5600
SAMSUNG UE-46ES5500
За подобни суми се намират и такива с 3D
PANASONIC TX-L47ET50E
TOSHIBA 46TL938 и TOSHIBA 46TL933G
LG 47LM615S
И една FHD плазма на LG - LG 50PA5500
пп За бюджет около 1300 лв и по-малко са това вариантите .
Може ли да ми кажете заслужава ли си този модел на Panasonic TX-L47ET50E да се купи? В момента в Технополис е на промо за 1399 лв. Добре ли е според вас като параметри за тези пари или може за този бюджет да ми предложите по-добро?
Цитат:
radid
Може ли да ми кажете заслужава ли си този модел на Panasonic TX-L47ET50E да се купи? В момента в Технополис е на промо за 1399 лв. Добре ли е според вас като параметри за тези пари или може за този бюджет да ми предложите по-добро?
Определено си заслужава. За този размер и в този ценови диапазон, не виждам да има нещо по-добро за момента.
LM620S, по-добър ли е от Samsung ES6100?