Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
twikster
Здравейте,
Бихте ли ми казали кой от следните телевизори според вас е по-добър:
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...or-LG-42LA690S https://www.technopolis.bg/b2c/detai...-3D-UE-40F6670
На телевизора ще се гледат най-вече спорт и филми чрез външен хард, usb или директно от лаптопа чрез Wi-fi връзка. Телевизорът ще бъде поставен в светла стая и ще бъде свързан към цифровата на TVNET. Търся максимум 42 инча, защото стаята е малка и просто няма къде да поставя по-голям. Гледам че в нета има доста 3D филми, но според Вас заслужава ли си въобще да се купува 3D телевизор в момента.
Според мен модела на Самсунг е по добър бих ти предложил него...тези 2 инча на LG не са кой знае колко повече само 5,2 см
Относно 3D винаги е добре да го има....може някога да ти се прииска да погледаш нещо.А като няма си викаш що не си взех телевизор с 3D
П.П
Забравих да допълня ,че Самсунга е с 600 Hz CMR и Micro Dimming...а LG 400 Hz .Което е по добре при гледане на спорт в твоя случай. Успех !
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
epro_HD
Според мен модела на Самсунг е по добър бих ти предложил него...тези 2 инча на LG не са кой знае колко повече само 5,2 см
Относно 3D винаги е добре да го има....може някога да ти се прииска да погледаш нещо.А като няма си викаш що не си взех телевизор с 3D
П.П
Забравих да допълня ,че Самсунга е с 600 Hz CMR и Micro Dimming...а LG 400 Hz .Което е по добре при гледане на спорт в твоя случай. Успех !
Благодаря много, ще взема Самсунга :)
Поздрави.
Цитат:
twikster
Благодаря много, ще взема Самсунга :)
Поздрави.
Един съвет, пък ако искаш го вземай под внимание.
Преди да вземеш нещо, върви и тествай с флашка със спорт и филм на режим Кино. Двата модела са с различен тип матрици. После да няма изненади, защо няма черно или ъгъла на виждане е лош. Огледай на място и прецени сам за себе си какъв тип матрица ти харесва повече. И разгледай повече модели около тази ценова категория.
Самсунга е 100Хц, ЛГ-то мисля, че е 50 Хц. Така, че гледай топката...
Самсунга е с активно 3Д, ЛГ-то е с пасивно.
Здравейте на всички. Една питанка и от мен.
Бюджет 2500лв макс
Минимум 47"
Не робувам на марки и тем подобни.
Ще се ползва за абсолютно всичко за което може......
За сега съм се насочил към 47WT50 (стори ми се с прилично черно) и по добра картина от по новия модел.
Благодаря предварително.
Здравейте,
като горд собственик на Samsung C650, ми предстои да избера ТВ за близки хора и ще се радвам отново да получа ценно мнение от тук сега. Параметрите са следните:
Бъджет 1400 лв. с лека вариация до 1500 лв.
Ползвателите ще са хора около 60 годишни.
Кабелна /цифрова SD/ от Близу с КА модул - предимно новини и филми, както и спорт (волейбол, тенис).
Помещението е осветено с прозорец с/у телевизора (няма как)
Разстоянието до зрителя е около 3 м.
Давам приоритет на добрата картина, обработката на SD сигнал от вградения тунер. Не държа на 3д.
Това което гледах до момента:
LG 47LM615S
SAMSUNG UE-46ES5500
SAMSUNG UE-46EH6030
PANASONIC TX-L47ET50E
PANASONIC TX-L47ET5E
и с адски много уговорки заради цената:
LG 47LM669S
Сигурно бихте предложили и други варианти сега, за което ще благодаря.
Аз може би клоня към 46EH6030, но предпочитам да чуя и мнението ви, преди да ходя да гледам на място.
Мерси предварително.
Всеки има някакъв кусур , но няма как -
47ET50
46EH6030
47ET5
щом ще гледаш спорт LM6 серията не е препоръчителна (поне за мен) :Drinks: . Може да добавиш и Филипс 46PFL5537 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-46PFL5537K
Здравейте! Прочетох всички страници от темата за 2013г. и честно казано се обърках какво да си купя. Моля да ми препоръчате LED телевизор от 32 до 40 инча. Максималният ми бюджет е 800лв., не държа на 3D, би било да има евентуално SMART функции.
Цитат:
Antani
Здравейте на всички. Една питанка и от мен.
Бюджет 2500лв макс
Минимум 47"
Не робувам на марки и тем подобни.
Ще се ползва за абсолютно всичко за което може......
За сега съм се насочил към 47WT50 (стори ми се с прилично черно) и по добра картина от по новия модел.
Благодаря предварително.
Аз явно не питам както трябва ли?
Я да пробвам пак......
Цитат:
Antani
Аз явно не питам както трябва ли?
Я да пробвам пак......
Приятел, нали се сещаш, че това е форум с препоръки на добри начала и никой не е длъжен да следи и отговаря на всяко питане на момента...
По въпросът, препоръчвам Панасоник плазма 50ST50, ако намериш, който да не е работила мостра или 50ST60.
За пенсионери трябва да се взима телевизор и ще гледат ефирна цифрова. Кой от двата да се купи е въпроса.
LG 42CS460 или TOSHIBA 40LV933G
Цитат:
wesley1892
Здравейте! Прочетох всички страници от темата за 2013г. и честно казано се обърках какво да си купя. Моля да ми препоръчате LED телевизор от 32 до 40 инча. Максималният ми бюджет е 800лв., не държа на 3D, би било да има евентуално SMART функции.
Samsung 40EH5020, мисля че още е на промо в ТМ.
Благодаря на отзовалите се.
Ако може с ето тези уточнения да се вместя в нещо ще е супер.....
-двуядрен процесор
-200Hz реално
-да е с хубава матрица
-ще се ползва като монитор също
Там където ще е ТВ стаята е южна и доста осветена. Да не говорим че температурата лятото е....... И това са основните неща заради които засега съм се насочил към LED ТВ. Плюс това дори че ще трябва да се съобразявам да не я оставя ако е Плазма някой път на монитор и да заспя и на следващия ден да имам отпечатъци....
Затова съм се насочил за сега към миналогодишния модел 47WT50 който ми се стори че добре се справя с черното. Лошото е че паричките не стигат за тазгодишните модели от високия клас иначе скачам веднага. А ако не съм довидял някъде нещо ще съм благодарен да го покажете.:Drinks:
Здравейте. Преди 2 дни се възползвах от промоциятя на техномаркет и взимах Sony bravia kdl-47w805+Sony Xperia L за 2600лева като продадох телефона за 500лева и ми излезе на доста добра цена за Сони 47 инча. Понеже не разбирам много от телевизори и така или иначе съм го купил и все пак ще ми кажете ли дали съм направил добър избор сравнение с останалите марки и модели за тази цена. И още нещо, когато го пуснах вечерта при изгъсени лампи зъбелязах че има така наречената неравномерна подсветка по ъглите, дъли ще се оправи от настройките или да го връщам в магазина? От магазина ми казаха че всички лед тв имали този проблем даже от Сони не го имали това за дефект.Ще се радвам и христослав2 както и всички останали да ми отговори на въпросите. Благодаря предварително