Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте,
При разглеждане в магазина ми направи впечатление добрата картина на Panasonic TX-L32C5E. Може би бяха направили прецизни настройки защото е на промоция за 559 лв. Знаете ли с каква матрица е този модел. В сравнение с Samsung LE32E420 кой е за предпочитане. В рамките на тази сума има ли нещо по-добро което може да препоръчате.
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Христослав, хиляди благодарности за мнението!
Утре хуквам към магазина.
Поздрави!
Здравейте.
Най-накрая и аз реших да си сменя телевизора и да "вляза" във XXI-ви век :)
Към момента съм с ПРЕДпоследният писък на модата NEO TV-2175 US :: CRT телевизори :: CRT телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , но смятам че е време да променим нещата.
Доста материал изчетох (благодарение на хората във форума) браво за труда който полагате и най-вече времето което отделяте за да помагате на хора в "нужда" като мен! Шапка ви свалям.
Телевизор не се купува всеки ден (поне не и със заплатите в България)! В едни по-добри времена нещатата ще са различни :)
Винаги съм смятал, че като тръгна да си сменям телевизора ще си го избера веднага, но уви не е толкова лесно.
Ще се гледа в спалнята 2.5 - 3 м, север без слънце (ако има значение)
На Булсатком съм като сега мисля да си сменя премника с HD.
Гледа се предимно Босфор ТВ, филми, спортни мероприятия рядко. Искам да мога да си гледам филми от Flash-ката или от лаптопа като предпочитам да нямам проблем със субтитрите.
Интернет не държа на 100% да има, но предполагам е удобство.
За 3D не знам дали има ефект да си го гледаш в къщи (хората които са гледали ще кажат).
Предполагам за мен най-подходящ размер би бил 42"
Мога да отделя около 1100 - 1200 лв.
* Не робувам на марки искам само да си гледам с КЕФ телевизия.
Предварително благодаря на отзовалите с предложения
Жена ми каза като разглеждам, ако видя някой бял също да го помисля като вариант :azn:
Едни хора си купили тошиба и жената с учудване казала "как може да вземеш телевизор с име на батерия?"...
Цитат:
Първоначално публикувано от
shadowman
Едни хора си купили тошиба и жената с учудване казала "как може да вземеш телевизор с име на батерия?"...
:016:
Здравейте,
Първо искам да ви поздравя за изключително полезния форум, особено за лаици като мен, скарани с този вид технологии. Предстои ми покупка на телевизор и от много прочетеното тук разбрах, че това всъщност си е доста сериозно начинание(ако не бях чел може би щеше да е значително по-лесно :) ). Бюджета ми е доста свит (800-900лв) и ще ви бъда много благодарен, ако ми препоръчате нещо, което си заслужава около тази сума. На него ще се гледа предимно телевизия, спорт и филми и затова ми се ще да разполага с DLNA и да може да разчита субтитри. За тези кинти нещо читаво ще е сигурно 32", но все пак ако има нещо което си заслужава (37" или 40") не се свенете да го споделите. :)
Предварително благодаря!
Здравейте,интересува ме телевизор Сони KDL-40HX850. Моля за информация какво може да възпроизвежда при връзка с интерент? Може ли да изпълнява функцийте на компютър при сърфирането: ще се отварят ли текстови и ПДФ файлове и прикачени файлове към имейл, ще могат ли да се гледат клипове, филми и видео от камера през различни сайтове (изключвам скайп, за който пише, че може)?
Благодаря!
Цитат:
kanevgeorgi
...
Жена ми каза като разглеждам, ако видя някой бял също да го помисля като вариант :azn:
Щом жената иска "бял" телевизор вземай ЛГ-то. За Панасоника - няма PVR, освен това ще надхвърлиш бюджета - трябва допълнително да купуваш и очила.
Здравейте,
предстои ми закупуване на телевизор.Спрял съм се на PANASONIC TY-ER3D4ME http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L47DT50E .Понеже мога да почакам около 2 месеца ме интересува дали е вярно,че от април идват новите модели и съответно на този ,като по стар модел ще падне цената.Да знаете случайно и за 3Д очила за панасоник на по поносима цена?Ако имате нещо в предвид за тези пари и по добро ще съм ви благодарен за всяко предложение
Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Привет другари.
Уникални сте в мненията си и най-вече в това, колко сте компетентни и колко помагате. Аз също ще ви помоля за съвет. Местя 32-ката от хола в спалнята, а в хола искам 40-ка примерно. Нещото, което ме вълнува е да мога да си пускам филми през флашка. Иначе ТВ-то го гледам вечер след работа и от време на време съб. или нед. за по един филм.
Моля, препоръчайте нещо. Гледам, че има и модели за по около 800 лв. Мисля, че това е и бюджета ми.
Благодаря на всички.
Цитат:
joro1331
Здравейте,
предстои ми закупуване на телевизор.Спрял съм се на PANASONIC TY-ER3D4ME
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L47DT50E .Понеже мога да почакам около 2 месеца ме интересува дали е вярно,че от април идват новите модели и съответно на този ,като по стар модел ще падне цената.Да знаете случайно и за 3Д очила за панасоник на по поносима цена?Ако имате нещо в предвид за тези пари и по добро ще съм ви благодарен за всяко предложение
От този модел и в Технополис и в Техномаркет са останали само мостри, след два месеца не съм сигурен дали изобщо ще имат. Иначе 3Д очила на самсунг стават и са на приличната цена от 36лв.
Цитат:
Rosen83
Здравейте,
Първо искам да ви поздравя за изключително полезния форум, особено за лаици като мен, скарани с този вид технологии. Предстои ми покупка на телевизор и от много прочетеното тук разбрах, че това всъщност си е доста сериозно начинание(ако не бях чел може би щеше да е значително по-лесно :) ). Бюджета ми е доста свит (800-900лв) и ще ви бъда много благодарен, ако ми препоръчате нещо, което си заслужава около тази сума. На него ще се гледа предимно телевизия, спорт и филми и затова ми се ще да разполага с DLNA и да може да разчита субтитри. За тези кинти нещо читаво ще е сигурно 32", но все пак ако има нещо което си заслужава (37" или 40") не се свенете да го споделите. :)
Предварително благодаря!
PANASONIC TX-L32E5E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 32LM3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
TOSHIBA 40TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Цитат:
vessonik
Здравейте,интересува ме телевизор Сони KDL-40HX850. Моля за информация какво може да възпроизвежда при връзка с интерент? Може ли да изпълнява функцийте на компютър при сърфирането: ще се отварят ли текстови и ПДФ файлове и прикачени файлове към имейл, ще могат ли да се гледат клипове, филми и видео от камера през различни сайтове (изключвам скайп, за който пише, че може)?
Благодаря!
Текстови и ПДФ файлове - май не ги отваря. Поне аз не успях с изложеният в Технополис Варна.
поддържани формати през ЮСБ
Sony : проблеми с KDL-46HX850 ? намерете съвети и решения от Sony
Резултати от изследвания на ТВ аудиторията
Eurodata TV Worldwide, mediametrie abroad
TNS: Секторы исследований > Медиа > Измерение аудитории СМИ > Телевидение > ТВ Индекс > Описание проекта
Христослав, много ти благодаря за бързия отговор. С моите познания кой знае каква щайга щях да си избера. Така като гледам характеристиките, май се спирам на тошибата, но ще си помисля и за Самсунга. Още веднъж благодаря, страшно много ме улесни в избора.
Поздрави и всичко добро.