Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Момент..
Коя е кабеларката и какви програми му пускаш? Потърси в списъка с програми тези с висока резолюция(HD).
При останалите със стандартната резолюция (SD) е нормално да има някакво размазване заради скалирането ("разтягането") на картината до нативната резолюция на екрана.
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Кабеларката е в малък град, Родопи кабел... При сканирането излязоха само 5 HD канала... Останалото е аналогови програми. Отивам да ровя в настройките...
Edit: Може и в нашите кабели да е проблема. Баща ми ще ги провери сега, доколкото разбира...
Здравейте, сведох избора си до тези два модела на Samsung: ue50f6670 i ue50f6800.
Кое според вас е по добре.
Здравейте, събрах некой лев тези дни по празниците като за една 32-ка за кухнята. Понеже не бързам с покупката искам да ви попитам кога е най-удачно да направя покупката? Извинете ме ако въпроса ми ви се стори тъпичък...
Цитат:
Първоначално публикувано от
shteriov
Здравейте, сведох избора си до тези два модела на Samsung: ue50f6670 i ue50f6800.
Кое според вас е по добре.
Хмм - ето ти едно сравнение,
Телевизори | SAMSUNG
Като искам да ти обърна внимание на това, че модела 6800 го има в два варианта (обърни внимание на първите две букви в моделният код)
с различни тунери
- SS - DVB-T/C/S2
- SB - DVB-T2/С/S2
-
DVB-Т2 - може да приема и DVB-T сигнал, докато обратното е невъзможно. Сърбия и Турция са на този стандарт(DVB-T2), Гърция е като нас на DVB-Т..дочувам че румвъния може да премине на Т2...така че ако живееш близо да границата с тези държави след време може да гледаш и техните телевизии, стига мултиплексите им да имат покритие и в твоят регион.
Цитат:
hristoslav2
Хмм - ето ти едно сравнение,
Телевизори | SAMSUNG
Като искам да ти обърна внимание на това, че модела 6800 го има в два варианта (обърни внимание на първите две букви в моделният код)
с различни тунери
- SS - DVB-T/C/S2
- SB - DVB-T2/С/S2
-
DVB-Т2 - може да приема и DVB-T сигнал, докато обратното е невъзможно. Сърбия и Турция са на този стандарт(DVB-T2), Гърция е като нас на DVB-Т..дочувам че румвъния може да премине на Т2...така че ако живееш близо да границата с тези държави след време може да гледаш и техните телевизии, стига мултиплексите им да имат покритие и в твоят регион.
Забелязах разликата в буквите и мислех да питам каква е.Благодаря,че ми разясни,но не мисля че ще ми е от полза.В 6670 има 600 хц и Micro Dimming каквото и да значи това.Иначе всичко друго е еднакво.Защо тогава 6800 е по скъп се питам.
Цитат:
hristoslav2
Отговорих в темата за цифровата кабелна телевизия: Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения - Страница 22 :)
Цитат:
shteriov
Защо тогава 6800 е по скъп се питам.
Дизайн братле :rolleyes:
Smart Guide TV
Цитат:
Braykov
Здравейте, събрах некой лев тези дни по празниците като за една 32-ка за кухнята. Понеже не бързам с покупката искам да ви попитам кога е най-удачно да направя покупката? Извинете ме ако въпроса ми ви се стори тъпичък...
Може би в края на Февруари, малко преди да започне чистенето на складовете преди да излязат новите модели в краят на Март.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-42LN5400-LED
Последно съм се спрял на този телевизор, предполагам в скоро време не се очаква да излезе нещо по-добро на тази цена?
Нещо информация за http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47ET60E-3D-LED ?Ще се гледа от време на време на вилата,3д-то не ми е много нужно най-важно ми е качеството на картината.Заслужава ли си или да го пропускам?
Привет на всички и весели празници!
Това е първият ми пост тук и бих искал да се похваля, че от вчера съм горд собственик на LG 47LA740S. Преди да го купя, усилено четох седмица (ако не и повече) този форум и мисля, че изборът ми е добър. Имам цифрова от blizoo с всички включени канали и общо взето ще го ползвам за гледане на телевизия и ще се глезим с 3D от време на време. При монтажа на стената спазих всички препоръки за да може 3D-то да е пълноценно. Досега гледах на LG 32-ка модел от 2008 и разликата е умопомрачителна - и в размера и в качеството на звук и на картина.
Искам да благодаря за всички изчерпателни мнения, коментари и насоки, без които нямаше да се справя с избора и точният монтаж.
Цитат:
Alonso
Сравнително добър бюджетен модел без излишни екстри. На подобна цена ще намериш само Toshiba 40L1333...
Цитат:
jamesbond7
Модела е добър, но след като ще го ползваш само от време навреме...а 3Д-то ти е излишно, защо да плащаш за него?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-47LN5400-LED
quetzal
Честито и дълго да му се радваш :Drinks:
Да вметна само за тези , които все още търсят и не знаят за "какво" да си дадат парите и не им се прави клизма ( ъпдейт) всеки ден . Хора , ориентирайте се към LG И SAMSUNG . Забравете другите марки за сега . Може да са малко по-скъпи от Хитачи, Кроун, Финлукс,.... Филипс и Тошиба , но не правят непредвидени дертове. Панасоник = ЛГ .
Казвам го от ежедневен професионален опит.
Цитат:
dimon
Панасоник = ЛГ .
Казвам го от ежедневен професионален опит.
Първото е абсурдно...и обясни за второто "професионалният опит" :rolleyes: