Накратко C3 е като C2
We saw every LG C3 & G3 sizes at the company's European Convention in Frankfurt, including the 42-inch LG C3, as well as the 55", 65" & 77" G3 with MLA (Micro Lens Array) technology.
Due to time constraints, we only managed to carry out some measurements on the 65-inch LG C3 (model number OLED65C3), such as:
A peak brightness of 802 cd/m² (nits) on a 10% window in HDR Filmmaker mode with Dynamic tone mapping disabled and 154.3 cd/m² (nits) full field (100%).
DCI-P3 in UV coverage: 99.3 %
Rec. 2020 coverage: 77.1 %
WRGB OLED panel of WBE (OLED EX) variant
LG 65C3 (65C37LA) review
https://hifi.de/test/lg-oled-c3-test-135484
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-03-23 в 21:13.
Няма страшно - ако OLED не се наложи при телевизорите, ще ги сложат в автомобилите.
Вече има такива от Audi TT, Q5, A8 с OLED задни светлини.
audi oled tail lights
То у нас цената определя какво ще се налага. Това важи за всички неща. Няма как да е Олед при условие, че мнозинството питания за нов ТВ са в диапазона 500-1500лв. Иначе и аз не мислех, че Олед е нещо особено, но след 4 месеца ползване твърдя, че съм много доволен от Олед Сони, който взех.
Скъпи са за българския пазар. Нашите доходи не са като в Западна Европа и Северна Америка.
И при автомобилите трудно ще се наложи,дори и за задни светлини . Просто сбъркана технология,добра картина,но недостатъците са повече.Може би,казвам. може би,ще отлети нанякъде,и ще бъде заменена с нещо друго.Факт е,че ако производителите не вземат предвид новите реалности,просто ще циклим на едно място с все повече повишаващи се цени на стари и недомислени технологии. Каквото и да казват някои.
Купих олед защото ми трябваше точен размер, какъвто има само олед.
Видимо по-добре е от евтин Самсунг - 55 инча за 800лв.
И не е видимо по-добре от 10-годишен Филипс лед висок клас.
Обобщено - пълен провал за цената си…
ПП - лично мнение на непретенциозен потребител. Само моля да не навлизаме - ама той ц2 е боклук, трябваше да вземеш по-скъп Самсунг или Сони… Достатъчно скъпо е и ЛГто за да е по-свястно отколкото реално е. Не съм си купил огледало, което да гледам в пълен мрак.
kod
Само 77 и 83 са размери, които не се предлагат от LCD.
Твоят 10 годишен филипс 7-ма серия не е висок клас...
Правиш прибързани изказвания. OLED показва пълният си потенциал при блу-рей филми, а не при гледане на телевизия, където имаме ужасна компресия...
C2 го вържи към компа или игровата конзола...и пиши отново след 3 седмици.
Значи в такъв случай за около и над 2 бона,си купуваш капризен монитор?
Телевизор надали.....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Странен човек си ти. Защото не си на моето мнение, което е базирано на моите телевизори го определяш като прибързано
Не е прибързано, просто е различно от твоето като това не го прави вярно или грешно.
Защо следва да ме интересува кога си показва потенциала??
Гледам Хбо макс, Скай шоутайм, библиотеката на Рнтв и Нетфликс.
Какъв сигнал гледаш няма никаква връзка с трагичната яркост и огледалното покритие.
Филипса ми ако не е висок клас - още по-лошо, защото основното предимство на ц2 пред него за мен е смарт глезотиите, не и картината.
По отношение на размерите, струва ми се, че пропускаш някой - помисли пак.
ПП - добавям 2 снимки на новата ми придобивка - картина, на които случайно в кадър е влязло и олед… огледалото…
Имаме си свръхмодерен актуален слоган - всеки сам си решава. Всеки да си купи каквото иска. Подобни спорове за някакви си ТВ ми се виждат безпредметни.