Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Здравей, колега. Ами... Да. И аз мисля, че магазина е не само интересен, но и добър избор като цяло. Еми... И аз все още се колебая, дали тв - то да е плоско или извито?! Та ти какво, ще ми препоръчаш!?! Иначе ти благодаря и на теб, че се включи в дискусията. : ))))) :)
Тук или в хардуера някой се оплакваше от дигитала преди месец-два , ама трябва да го потърсиш, с търсачката с едигитал нищо не излиза.
Четох го и не се оплакват само от него . Но има и случаи , в които го хвалят и не са хич малко ! :)
Та работата е на кантар , ама пък цените са без конкуренция !
Цитат:
civica
За мен си е съмнително , може и да е редовно всичко , но това си е мое мнение . Сервиз , гаранция , транспортни разходи при проблем , .... , модели за друг пазар
Е... Първоначално и аз малко се съмнявах, но след като говорих с човека по телефона мисля, че всичко е ок. Иначе при проблем гаранцията може, да се ползва в оторизираните сервизи на Самсунг в България. За транспортните разходи, не знам. А това, че са модели за друг пазар мисля, че не е от някакво значение или се бъркам?!? Мхм... И така... : ))))) :thumbup
Аз само споделих мнение , ти сам си прецени .Аз поне мога да ги видя наживо и да говора с човека , очи в очи . Па тогава , я .....
Цитат:
civica
Аз само споделих мнение , ти сам си прецени .Аз поне мога да ги видя наживо и да говора с човека , очи в очи . Па тогава , я .....
Е да... Така си е. Ок. Добре. Няма проблеми. Лека вечер. : ))))) :)
Цитат:
Bobsano
Здравей, колега. Ами... Да. И аз мисля, че магазина е не само интересен, но и добър избор като цяло. Еми... И аз все още се колебая, дали тв - то да е плоско или извито?! Та ти какво, ще ми препоръчаш!?!
Въпросът е как ще го ползваш...
Извитият телевизор е "персонален" - гледа се само фронтално, от същата хоризонтална позиция(нито по-високо, нито по-ниско). Докато в Европа се гледа с пренебрежение към този тип дисплеи, то в Азия ги смятат за премиални.
Плоският, може да се гледа от по голяма публика, и става за всекидневна.
Samsung UE49KU6519
Доколкото съм разбрал, последната цифра, обозначава софтуерна разлика, тоест модел предназначен за определен регион/страна.
9 - обозначава модел за Германия.
Цитат:
Samsung UE49KU6519
На сайта им няма такъв модел , не го виждам !
Цитат:
hristoslav2
Въпросът е как ще го ползваш...
Извитият телевизор е "персонален" - гледа се само фронтално, от същата хоризонтална позиция(нито по-високо, нито по-ниско). Докато в Европа се гледа с пренебрежение към този тип дисплеи, то в Азия ги смятат за премиални.
Плоският, може да се гледа от по голяма публика, и става за всекидневна.
Samsung UE49KU6519
Доколкото съм разбрал, последната цифра, обозначава софтуерна разлика, тоест модел предназначен за определен регион/страна.
9 - обозначава модел за Германия.
Ахам. Ок. Добре. Ясно. Иначе, ще го ползвам за в хола. Значи по твоите думи е по - добре да не е извит щом, че е за такава стая. А и да, повечето модели от този магазин мисля, че са за Германия. Еми... Добре, колега. Много благодаря за полезната информация. Лека вечер. До скоро. : ))))) :)
Цитат:
civica
На сайта им няма такъв модел , не го виждам !
Има. Ето - https://corekom.bg/televizori/807-te...e49ku6519.html . : ))))) :thumbsup:
ОК ! Мога да го видя утре !
Цитат:
civica
ОК ! Мога да го видя утре !
Ок. :)
А 49KU6509 интересува ли те ?
Цитат:
civica
А 49KU6509 интересува ли те ?
Мхм... По -скоро не, но защо питаш!?? Имаш ли нещо в предвид?!! : ))) :)
Ами , като отида , да ги гледам и двата . Все са криви с различен дизайн на стойките и цвят на корпуса . Нищо конкретно !
Цитат:
civica
Ами , като отида , да ги гледам и двата . Все са криви с различен дизайн на стойките и цвят на корпуса . Нищо конкретно !
Аа е ок. Еми... Виж ги. Няма проблеми. : ))))) :)