Не пише да има , според този сайт .
Преглед за печат
Не пише да има , според този сайт .
Здравейте, колеги. Значи. Тези дни мисля, да закупя нов 4K Ultra HD телевизор. Та в тази връзка исках да знам кои телевизори, ще ми препоръчате като оптимален вариант!? Иначе, трябва да спомена, че държа телевизора да е като марка Samsung или LG, като за предпочитане е Samsung. Размера на тв - то трябва да е около 49-50 инча. Все пак за момента съм се спрял на два модела, които са - Samsung UE50JU6850 и Samsung UE49KU6519. Та в този ценови клас освен тези двата има ли нещо по - добро, което си заслужава!? А и да кажа, че телевизора, ще се ползва предимно за гледане на телевизия с външен приемник, както и за ползване с лаптоп като и двете устройства, ще са свързани по HDMI. Иначе разстоянието от което, ще се гледа е около 3 метра. И така... Ок. Добре. Надявам се, че ще има хора, които да се включат в темата, за да направя оптималния избор. Ще чакам отговори. Лека вечер. До скоро. : ))) :)
А парата ? Сега може да се поръчва от доста места и цените имат разлика .
Първия може и да е мостра , модела е по-стар .4к тв за телевизия - рано е още ! А и крив тв не е по вкуса на всеки . Тези модели май ги няма в БГ или има още нещо , което да споделиш при желание ?
Мхм... Ами... Бюджета с който разполагам е около 1200 - 1300 лева. Иначе знам, че е рано за 4k телевизия, но поне мисля, че има и други неща като филми, торенти, Youtube и т.н., които да се гледат. Иначе относно извития тв мисля, че поне на мен няма да ми е проблем, защото съм гледал на живо няколко пъти подобни тв - та. А иначе сайтът в който ги гледам тези телевизори е онлайн магазина на Corekom.bg. Все пак доколкото знам тези модели са предназначени за германския пазар. И така... Еми... Благодаря, че се включи в темата, колега. Насреща съм за нови въпроси. : ))))) :p :)
LG 49UH6207 от БГ , понеже онези ги няма , пък и цената няма да е такава , около 1200/1300 лв .
Иска крив тв човека ;).. макар и да ми е трудно за разбиране това желание ... няма много варианти -
https://edigital.bg/led-televizori/t...00wxxh-p455486
Мхм... Това LG мисля, че е по - нисък клас от моите предложени модели?! Иначе, защо мислиш, че ги няма!? Има ги и цената е такава, обаче с отстъпката разбира се. Мхм... Благодаря още веднъж, че се включваш в темата. : )))) :)
- - - - - - - - - -
Е мисля, че никъде не съм споменал, че искам телевизора да е "крив" задължително. Иначе и този телевизор е по - нисък клас от тези, които съм си харесал. Все пак благодарско, че се отзова. : ))) :)
Е , така си е , спор няма .
Нямам идея каква е отстъпката ( ДДС има ли ? ), цените им в сайта са ниски , но има и мострени модели , но има и уж нови , макар и стари като модели . Утре съм при тях да ги разгледам , минавам от там , ама никога не съм влизал . Що ли ? :p
Имат и такива !Цитат:
Нов продукт с транспортен дефект
Ок. Еми... Един ден реших, да звънна по телефона и човека ми каза, че може да ми направи отстъпка и така. Иначе според мен са добри моделите от този магазин. Е щом си от Варна да, можеш да отскочиш. Добре, колега. Мерси много, че се отзова. До скоро. : )))))) :)
Май съм се заблудил от друго мнение ...:Drinks:
4К за 1200-1300лв ... пак не са много възможностите - или Самсунг-а , който си споменал по-горе (тоя е май почти същия) или 50UH635 ... хубавите вече са по-скъпи .
Bobsano
https://corekom.bg/ Интересен магазин :)
Техно ТВ ЕООД, гр. Варна, ул.Зора 8
https://www.google.bg/maps/place/%D1...289178!6m1!1e1
Последно - плосък или извит екран?
Аз пък се чудя дали да поръчам от ... унгарците , цената ме блазни , ама да не бера ядове ? Описали са уж всичко , ама нещо ми е съмнително , ако стане нещо гаранционно .
- - - - - - - - - -
Нищо интересно няма , техника по бройка , къде нова , къде мостра , къде с дефект !
Ако е реклама на магазина , това е друго , не ме касае !
Е нищо. Няма проблеми. Иначе знам, че не са много вариантите за тези пари, но все повече се убеждавам, че изброените от мен модели като, че ли са оптималните варианти. Е по - високите класове телевизори са и по - скъпи. Така е. Добре, колега. Мерси много още веднъж за отзоваването. До скоро. : ))))) :)
За мен си е съмнително , може и да е редовно всичко , но това си е мое мнение . Сервиз , гаранция , транспортни разходи при проблем , .... , модели за друг пазар