Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
https://www.technomarket.bg/televizo...5baep-09152365
Странно!Дали е мостра или върната бройка...
Атрактивна цена са пуснали
Цитат:
Първоначално публикувано от
Vladi1981
Според мен са мостри
Здравейте момци, задачата е следната: търси се 55" ТВ с бюджет +-2000лв, като ще се ползва с интерактивна тв на Мтел, за гледане на филми и PS4 Pro. То май за друго не се ползват телевизорите де... ;)
Изчетох сума ти неща, общо взето се спрях на:
PANASONIC TX-58EX780E
SAMSUNG UE-55MU7002
Гледах и LG и SONY, но не мога да се спра на конкретен модел. Та какво ще препоръчате като бест бай в този клас? :ole
Ако излезе Сони 9005 на промоция някъде останал ще е малко над бюджета ти. Иначе спрягат Панасоника да е по-добър от Самсунга. Разгледай в отделните теми очакваните модели 2018г. може да има нещо интересно и да си струва чакането, но не съм задълбавал да гледам информацията която ни споделя колегата @hristoslav2.
Цитат:
Pepsan
Здравейте момци, задачата е следната: търси се 55" ТВ с бюджет +-2000лв, като ще се ползва с интерактивна тв на Мтел, за гледане на филми и PS4 Pro. То май за друго не се ползват телевизорите де... ;)
PANASONIC TX-58EX780E
SAMSUNG UE-55MU7002
Гледах и LG и SONY, но не мога да се спра на конкретен модел. Та какво ще препоръчате като бест бай в този клас? :ole
демек,от двата котура да избереш по малкия котур:)).пепии,за_би ги тия кашони бате,ами си спести още некой лев и си купи бест оф да беста,а именно- sony 55 xe93(вервай ми,тоя телевизор цепи мрака),един път се живее,направи си кефа:033::punk:
Цитат:
Pepsan
PANASONIC TX-58EX780E
SAMSUNG UE-55MU7002
В този бюджет виж Samsung UE-55mu9002 при унгарците е намален и е близко до бюджета ти https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p486427
Или направо Samsung 55MU8002, по-евтин е с малко и не е извит...
https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p486428
Забравих да допълня, не го сакам криФ ;)
Цитат:
Pepsan
Забравих да допълня, не го сакам криФ ;)
Тогава бих избрал 55MU8002 както ти спомена и колегата щом не ти харесва извит. Иначе за повече пари има и по добри,
Кога ще се появят моделите от 2018 г. на водещите производители по нашите техно вериги?
Моделите от различните марки и серии - от Април до Октомври
Аз при избор на телевизор, обичайните заподозрени са:Сони, Самсунг, ЛГ, Панасоник, като реда на изписване е съвсем произволен в случаят. Питам защото се нуждая от закупуване на 49" телевизор на цена до 2100 лв. и съм по-навит то той да бъде от тазгодишните модели на изписаните по-горе производители. За съжаление няма как да поместя нещо повече от 49".
Цитат:
ivanov_km
Аз при избор на телевизор, обичайните заподозрени са:Сони, Самсунг, ЛГ, Панасоник, като реда на изписване е съвсем произволен в случаят. Питам защото се нуждая от закупуване на 49" телевизор на цена до 2100 лв. и съм по-навит то той да бъде от тазгодишните модели на изписаните по-горе производители. За съжаление няма как да поместя нещо повече от 49".
ейто,четеш и избираш---https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/48-49-50-inch----за таз годишни модели трябва да изчакаш от месец до няколко месеца,според зависи.
Колеги, как се казваше борсата /восителя/ от която всички магазини зареждат в България ? Не мога да се сетя за името.
Аз поръчах Сони 55хе8096 от унгарците. Ще пиша като дойде. Доста гледах по магазините и Самсунг му61** и Филипс 6412 при всеки вариант даваха адски по-зле. При това положение прежалих амбилайта и още малко пари за по-качествен продукт. Цената на която го взех е 1576лв.с доставката (до вчера беше 1560, но вдигнаха цената и днес е с 10лв по-скъп).