Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Взех на баща ми 810 , не е лош телевизор ... стига да не гледаш нещо 21:9 , където черните ленти са огромни и сини в случая :D . При мен обаче идеята беше , че ще се гледа главно спорт по някога от доста голям ъгъл .
За размера ... на този въпрос отговора знаеш само ти , но разлика в картината ще има . Въпреки че ако вземеш едно сони xd75 ще имаш и андроид и прилична картина .
Извинявам се не съм се изказал правилно имах впредвид 6-та серия UJ на LG, а не 65 инча след спор с жената единодушно решИ, че може да вземем 49" :D иначе е ясно хубавите матрици почват от 55> Та въпроса по скоро беше има ли смисъл от по висок клас 49 при това положение не държа черното да е поглъщащо, но поне да чернее, спорт няма да се гледа, а предимно филми и тук там телевизия, 2,5 метра на малък ъгъл, стаята е средно осветена. По принцип каквото и да вземем ще е по добре от 22" CTR стоящ в момента на секцията :D
Цитат:
Първоначално публикувано от
krazio
Извинявам се не съм се изказал правилно имах впредвид 6-та серия UJ на LG, а не 65 инча след спор с жената единодушно решИ, че може да вземем 49" :D иначе е ясно хубавите матрици почват от 55> Та въпроса по скоро беше има ли смисъл от по висок клас 49 при това положение не държа черното да е поглъщащо, но поне да чернее, спорт няма да се гледа, а предимно филми и тук там телевизия, 2,5 метра на малък ъгъл, стаята е средно осветена. По принцип каквото и да вземем ще е по добре от 22" CTR стоящ в момента на секцията :D
Аааа :D е недей с 6517 . Със сигурност обаче 6тите серии са гадни . Затова не скачай на тях . Иди виж в магазина , ако си от ВТ , ела ще те разведа :D
Според мен Samsung e по добър от LG ,и бих заложил на него.Процесора е по бърз и дистанционното ми е по удобно.
Имам подобен модел UHD Samsung и е перфектен,ползвам го близо две години и е 48 инча.
За какви цени говорим, щото 50ЕХ780 е 1780лв при унгарците - много добро черно и 100хц панел !
Проблемът е, че ще е на изплащане и унгарците не играят бюджета е ~1500
Цитат:
Първоначално публикувано от
krazio
Проблемът е, че ще е на изплащане и унгарците не играят бюджета е ~1500
Напъни се още мъничко и скачай :thumbup
по скоро това ще да е модела който се намира в България LCD TV SAMSUNG UHD UE-49MU7002 | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис БГ
>krzazio...то ако ще е LG(т.е. каквъвто и да е с IPS панел)може да погледнеш и това.Някъде четох,че бил с по-специалните технологии на LG-кв. точки или нещо добавя бяло към трите цвята(не знам коя точно технология се води и дали си заслужава).Само като дойде гледах цени в други държави,наистина беше скъп.Разбира се контраста му е слаб,но то IPS и хубав контраст....такова нещо няма,а гледам ,че обсъждате.На мен ми е интересен,ама го няма при нас и не мога да го видя.За диагонала,не знам какво мисли жена ти,но под 55'' няма нищо хубаво,защото 4к под 55''(абс. минимум)е безмислено,не че аз с 55'' съм уцелил 10-ката.Та промоцийка за 1200 лв. 55'' мисля може да се погледне:
https://www.technomarket.bg/televizo...g9200-09163986
G9200_TV_www.skyworth-ce.eu
Не е лошо това китайче но все ми се струва ,че гнусмаса 55mu61*2 ще е по добре .
Не знам на кое казваш гнус...,ама от 6102 ми се струва,че е това :
https://www.displayspecifications.com/bg/model/e60fba1
Не съм ги гледал на живо и двата,но за ''китайчето'' просто почетох тук таме като дойде,защото имах намерение да взема нещо по-евтино и да правя разни рокади.Ама тогава не го пуснаха на промоция(преди 2-3 месеца).И за съжаление не съм запазил сайтовете където е описана технологията(защото по принцип IPS не се интересувам много).SAMSUNG пък с такъв панел едва ли се е напънал много.Не знам кое от кое е по-добро,но затова може да се види.Щото като не си много претенциозен към контраста и в магазина може да се поогледа.
За самсунг говори да, но за 1200 извинявай не бих дал толкова за китаец с 24 месеца гаранция, в случая предпочитам да мина на Панасоник, че там се случва по 5 години да дадат. Най вероятно ще е му7000 ще дебна за промоция, 55 не е само до думата на жената, не се побира в секцията, а и на 55 инча вече говорим за други цени не е за напъване от порядъка на 300 лв .
50MU6102 е 940лв в момента при румънците ...
50mu6102 е VA и е вероятно най-добре.Също Philips 50PUS6262/12 . с +... сат тюнери и ambilight
Доколкото 2год. гаранция може да попиташ тези които си купуват постоянно gsm от Китай без гаранция.Въобще на всяко корейче или японче поне 50 % от родителите(частите) са китайчета,но щом им нямаш доверие едва ли ще ти е удоволствие да купиш нещо в което се съмняваш и си абсолютно прав.
Тук вече не към теб,ама от кой род е ''американчето''.А пък ''германчето'' и роденото в Стокхолм е другото.Зa ''мерцедеса на климатиците''-DAIKIN може да се види в темите за климатици.Не бях погледнал кутията и си мислех да се обзаложа с някой желаещ,че моя S7edge е китайче,ама признавам за съжаление щях да загубя.Просто защото бил Vietnam-че.Ха да ми е честито.Винаги има и по-лошо:)Или както казваше приятел'''..най-лошото е на мене да ми се случи''.
Tарифите на Тръмп за китайския внос могат да оскъпят доста iPhone - Dimitrovgrad.bgvesti.NET
https://money.bg/deals/sled-volvo-i-...mpaign=sidebar