Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Естествено, че имаш! В краен случай консултантът е длъжен да демонстрира възможножностите му.
В Технополис миналата година не ми позволиха да тествам телевизори с моя флашка. Консултантът каза, че нямат и тяхна такава за тестове.
Това било политика на фирмата. Дали ме излъга или го мързеше, не знам. Иначе го разходих из всичките менюта и настройки, преди да купим за един приятел.
Ако беше за мен директно си тръгвах!
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
@x33mmm - ти сериозно ли мислиш , че през компютър е по-лесно да пускаш мултимедия отколкото през приложение на телевизора.
Естествено че е по-лесно аз винаги си пускам филми и музика от компютъра и с HDMI го свързвам към телевизора и дублирам екрана на монитор и телевизор за по-удобно и после изключвам монитора докато гледам филма през различните плеяри- bsplayer , vlc player , kmplayer , movies & tv , arcsoft totalmedia theatre , potplayer , winamp. Колкото и телевизори да съм имал никога не съм ползвал приложенията и смарт функциите на самия тв. Единствено youtube и то го пускам през телефона и оттам препраща на тв. Всичко останало от компа си го пускам. Затова и мен не ме интересуват никакви менюта, операционни системи и smart работи на самия тв единствено важна е картината да предава добре и гладко и да има хубави цветове...
След дълги размисли и страсти вчера скочих на samsung 55nu8072, но до събота ще почака в кашона. Първо впечатление за сега е дистанционното.Имам чувството че трудно ще свикна с него и ще търся приложение за телефона. Надявам се през уикенда да ми остане време да го бодна на стената за да го тествам по обстойно.
Дистанционното на Самсунг е номер едно.
Понеже и аз обмислям 55" от евентуално различна марка, направо ме втриса като гледам Сони-тата с какви копчетия вървят. ;)
А под възглавницата,гушкаш ли си го?...типично изказване на Самсунг юзер...:-memnon
Дистанционното (смарт) си е доста добро и лесно за свикване и ползване - след 5сек. даже и не поглеждах къде кое копче е ... обаче си му липсва жироскоп и "показалец" на екрана за ползване с браузър и някои приложения.
Ма аз хич не съм доволен от Самсунга като дисплей и марка, просто дистанционното все едно са го мислили точно за мен. ;)
За моето ползване (Netflix, Amazon Prime Video, Youtube и PS4) минимализмът му е перфектен. Вече за гледащите телевизия и цъкащи канали може и да е кофти, но аз наистина не ща да се връщам на копчета, а май със Сони ще ми се наложи. :(
Какви копчета бе човек,имам тъчпад дистанционно с гласови команди,казваш му каквото искаш да намериш в нета и то ти го изпълнява,при това разбира български...:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от
krasimirradev
След дълги размисли и страсти вчера скочих на samsung 55nu8072, но до събота ще почака в кашона. Първо впечатление за сега е дистанционното.Имам чувството че трудно ще свикна с него и ще търся приложение за телефона. Надявам се през уикенда да ми остане време да го бодна на стената за да го тествам по обстойно.
Чвстито, и аз от черния петък съм с 55nu8072, доста съм доволен, а металното дистанционно е мега яко и солидно и е голям кеф като се ползва :)
Здравейте, във физическите магазини продават ли върнати преопаковани телевизори?
Разбира се , че продават. Нали някой като си върне телевизора няма да го хвърлят на боклука ?
И как да позная дали не ми пробутват такъв?
Здравейте!За максимум 1200 лева се насочих към https://techmart.bg/product/product/...ory/542/lang/1 и търся мнения.Гледа се от 3/основно/ до 6 метра,предимно вечер филми и спорт.Има оферти и без саундбара,
Гледам Hisence вече се предлагат в е-маг.Само че,май търговеца е пак същия сервиз ,който обсъждахме.Интересни са моделите NEC5600,май от тази година,VA/DL, но в display spec.не виждам дали имат и колко зони на затъмнение.Иначе 60'' за 1430 лв.:...в едно отревютата четем:
''a great feature set at a reasonable price.''
https://www.emag.bg/televizori/vendor/anz/c
https://www.emag.bg/televizor-led-smart-hd-4k-ultra-hd-hisense-60-h60nec5600/pd/DYMDJSBBM/
https://reviewify.co.uk/hisense-h60n...-4k-tv-review/
Имам едно малко необикновенно питане и дори се почудих доста преди да го напиша тук. За празниците искаме да зарадваме възрастните роднини с нов телевизор.
Бюджет около 1000 лева. И за 3000 да взема едва ли ще намерят особена разлика.
Размер - до сега са били с 42" и уж не искат по-голям, но ако има нещо по-голямо което да върши работа, ще го взема.
Операционната система е без значение - никакви смарт функции няма да им трябват.
Аз обаче не мога да се ориентирам по хай-тек маркетинговите описания на картината, кое за какво служи, та искам да помоля за предложения, за нещо което да има прилична картина (ако е възможно) за спорт. Може и да не е UHD. И без това не покриваме препоръчителните разстояния, а и оптиката с годините е отслабнала, така че няма да броят пикселите :)