Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Здравейте,
Дойде време за смяна на 12+ годишната 50'' плазма с нов телевизор. Ще се гледа основно фронтално от около 3.5 метра и в редки случаи от около 7-8 метра под ъгъл. Изискванията ми са максимално голям(приемлив) диагонал за това разстояие и бюджет 1800 макс 2000лв. Ще се гледа цифрова телевизия по оптика, както и HBOgo. Загледах се в 70UM7100PLA на LG и 70PUS7304 на Philips, които се на цени съответно 1400 и 1650 лв. Моля за мнения, кой от двата си заслужава повече и дали да слачам на 75''. Бих се радвал и на други предложения. Благодаря предварително.
mitakater
Очаква те голямо разочарование след преминаването от plasma на LCD. Особенно в динамичните или тъмни сцени.
Плюс това бюджета стига само за бюджетните. Който и да вземеш от двата изброени от теб модела - все тая. Разликата е в операционните системи
https://www.lcd-compare.com/index.ph...HI70PUS7304=on
https://freetechtips.online/tv-sales...lf-the-market/
Привет, бихте ли дали мнение за избор от посочените модели, имайки предвид 5г гаранция за TCL и Hitachi, както и 42м за JVC, останалите по 2г:
JVC LT50VU63L
Hitachi 50HAK6150
TCL 50EP640
LG 49UM7390PLC
Samsung UE50TU7002
Тези са малко по-големи, но също влизат в бюджета:
LG 55UM7100PLB
Hitachi 58HK6100
Samsung UE55TU7002
Водещо е цена около 600-700лв. за 4К модел от 50" до 58" с wi-fi & Bluetooth
Всичко изредено е турско и китайско без Самсунга и ЛЖ. Тъй че каквото вземеш все тая.
Препоръчайте телевизор с 5 год. гаранция 55 инча. Ще се гледа основно телевизия (iptv) на него, футбол и от време на време филми.Ще ми трябва за след 2-3 месеца, но идеята ми е да го включа евентуално в пакета с уреди, който ще купувам, за да ми предложат по-добра цена или ако не, поне ако във времето излезе на добра промоция дс го взема.Бюджет около 1500 лв. Смарт функциите не ме блазнят към момента, още повече, че бързо остаряват операционните системи.
Щом те вълнува цената , а не качеството ... лапвай някой турчин с 5 г гаранция и си в джаза.
Е, ти пък. Все едно човекът е казал 800 лв. За 1500 лв има добри телевизори.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Не че не искам по-хубав, но все пак гледам да се вмествам в бюджет. При други обстоятелства бих взел Олед, но към настоящия момент основно се гледа ТВ, а и в близко бъдеще се предполага, че ТВ ще си върви редовно. Интересува ме някой за тези пари, който най-добре се справя с лошия сигнал от телевизията. Имам един стар Филипс, който имаше функция пиксел+ и кабелната изглеждаше една идея по-малко зле с нея. И ме интересува не цената само а най-оптималното като цена-качество за тези пари, понеже гледам горе се правят погрешни изводи. Благодаря :)
Здравейте,решил съм да си купя 65 инча телевизор, като за него съм предвидил 1500лв, не мисля да играя игри, по-скоро ще се ползва за филми и спорт. Моля за съвети
hristoslav2, cable и всички други разбиращи :thumbsup: , бихте ли дали мнение за:
https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p743727
Може би даже ще взема 55":BigGrin, стига да кажете, ме ТВ-то е добро.
Благодаря предварително!
(после пак ще благодаря ;))
Ясно...
Благодаря много!:)