Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
hristoslav2
Виждам, че доста често предлагаш въпросния Philips, сигурен съм че има защо. Но би ли обяснил с какво например е по-добре от да речем LG SM8500 и SM8600, които за 100 херцови, а въпросния Philips не е. А и нали тук във форума се говори да се бяга от Philips като марка, или аз поне с такова впечатление съм останал.
Добро съотоншение цена-диагонал-качество на картината + анроид и амбилайт
https://www.philips.bg/c-p/65PUS8505...ilight-3-sided
проблемът при него е, че е на стара платформа MT5597
https://toengel.net/philipsblog/2020...r-philips-tvs/
Цитат:
hristoslav2;973841]Добро съотоншение цена-диагонал-качество на картината + анроид и амбилайт
Ясно. и все пак 100 лв горница за LG65SM8500 със 100Hz. Погледнато основно като качество на картината кое е по-добро.
Модела 8505 с MVA матрица е един път: цена, качество, размер. Най-после нещо добро!
Цитат:
Deyan Stoykov
Ясно. и все пак 100 лв горница за LG65SM8500 със 100Hz. Погледнато основно като качество на картината кое е по-добро.
SM8500 е с една идея по-добър като плавност на картината, зрителен ъгъл, операционна система, вграден медиен плейър
Цитат:
cable
Хм,надявам се в мен да е проблема.Не виждам това което бях написал в темата на линка като отзив???
Не можах да сложа и снимка(не знам защо и не че е важно,но за 1-ви път ми се случва).
Дано някой модератор да се ''самосезира'' и ми отговори.
п.с. Svetlio,виждаш ли го?
Има си го - https://forum.setcombg.com/hisense-%...tml#post973544
- може да е оправяна отделната тема за Hisense.
Има го сега.
Като влезнах пак преди малко ми даде и съобщение за одобрение...което не е ново??
Да...може да е ''оправяна''...
п.с.Всъщност странното е,че при мен от твоя линк го има,а от моя не....Но те и по номерата са различни...май.
Цитат:
hristoslav2
SM8500 е с една идея по-добър зрителен ъгъл
Philips-a пише, че е с IPS 65 инчовия мобел
Прощавайте, но за да не става разминаване относно модела 8505 - изразеното ми мнение е само за размерите с MVA матрица.
Цитат:
cable
Не можах да сложа и снимка(не знам защо и не че е важно,но за 1-ви път ми се случва).
Дано някой модератор да се ''самосезира'' и ми отговори.
Поради формиране на отделен подфорум за марката и съответно свързаните с това преместване на тема и постове, времeнно нямаше достъп. Може и сега да си качиш снимките в темата
Цитат:
Deyan Stoykov
Philips-a пише, че е с IPS 65 инчовия мобел
50", 58", 70" - MVA
43", 65" - IPS
Цитат:
hristoslav2
50", 58", 70" - MVA
43", 65" - IPS
Именно. Важно е да се уточни препоръките само за моделите с MVA матрица ли са или IPS също.
Цитат:
hristoslav2
Поради формиране на отделен подфорум за марката и съответно свързаните с това преместване на тема и постове, временно нямаше достъп. Може и сега да си качиш снимките в темата
Видях после....Щях да пиша допълнение,ама ме хвана липсата.Снимка ще пробвам,само за илюстрация,а не за обяснение качества на модела.
п.с. Не може снимки...май.Файла се отваря,но не се качва.
Цитат:
Deyan Stoykov
50", 58", 70" - MVA
43", 65" - IPS
Именно. Важно е да се уточни препоръките само за моделите с MVA матрица ли са или IPS също.
За предпочитане е MVA ако ще се гледа централно. IPS ако се гледа под ъгъл и на светло.
Цитат:
cable
Видях после....Щях да пиша допълнение,ама ме хвана липсата.Снимка ще пробвам,само за илюстрация,а не за обяснение качества на модела.
п.с. Не може снимки...май.Файла се отваря,но не се качва.
Трябва, да ти изкача съобщение - файла е прекалено голям или не се поддържа.
Виж поддържаните формати и ако трябва го орежи малко