На колко пари ти стъпи? Тези 10% важат ли при безлихвения кредит?
Кажи после какви са ти впечатленията.
Преглед за печат
На колко пари ти стъпи? Тези 10% важат ли при безлихвения кредит?
Кажи после какви са ти впечатленията.
Важат си винаги 10% , 1530лв. трябва да му станала цената с тях. Няма кой знае какви приключения, дори е мега елементарно и не се занимаваш да ходиш някъде, а всичко си минава online. По-скоро защото ти е първи път, иначе веднъж като имаш регистрацията в Evrotrust при следващи лизинги одобрението става за не повече от 5 минути от завършека на поръчката до приемането, но да не ти се налага да ползваш де, въпреки че като е 0% лихвата си е оферта.
Ами вярно че като е за пръв път и не знаеш стъпките е по сложно, има и време за изпълнение, аз 2,3 пъти го пресрочих и повтарях на ново но стана накрая де.За 10-те процента първо си въвеждаш отстъпката и после стоковия кредит е върху намалената сума, на 0% си е супер оферта за който няма 1500лв кеш като мен, предполагам че иначе щеше да има 200, 300 лв оскъпяване. Аз избрах към уникредит, че с тях съм работил преди, само ще видя дали мога да внасям през изипей с 1,20лв такса и ще е супер. За телевизора ще споделя впечатления като го поразгледам, че дори не съм му гледал и параметрите, казахте че е добър и го взех,ще го видим.
За тези пари и този размер по-добро няма. MVA матрица, директна подсветка, андроид, амбилайт....
Аз преди 2г. взех 50' 8-а серия със същите характеристики за близо 1400лв., ти днес взимаш 70' за 100лв отгоре..
50Hz панел на 70инча за мен не е добра комбинация.
50Hz, матрица SVA или UV2A, но по-скоро първата(двете са тип MVA)
https://toengel.net/philipsblog/2020...ormance-serie/
По-надолу в линка има и снимка на дистанционното.
Мен ме дразни обърканото меню при Андроид, понякога не откривам логика в позиционирането на някои настройки. Другото дразнещо нещо при филипс, за мен са тези огледални крачета стърчащи пред дисплея - при гледане на тъмно ще има отражения.
https://images.philips.com/is/image/...id=1000&i=.png
В сайта на филипс България го дават че до 65 е с крак, а 70 и 75 са с 2 крачета, като оточняват че въртяща се стойка е до 60 инча.Ще го видя като дойде, че с тия картинки по сайтовете е малко като да хвърляш боб.
Те щото старите менюта на Филипс (че и повечето други марки) бяха много организирани и логични ;) - всички си имат особености и трески за дялане - въпрос на свикване.
Вие да видите на TCL менюто и това на ФИлипса ще ви се стори като детска приказка с картинки.
Прикачен файл 37154
Прикачен файл 37155
Телевизора е страхотен, наистина 70 инча е мнооого по добре от 50 а Амбилайта направо разбива, понеже стаята ми е 6 на 4 метра осветлението е направено на 2 половини и може да се гаси по отделно, като изгася половината към тв-то и пусна Амбилайта става супер. Малко е кофти че отзад има прозорец, но няма идеален свят. Още веднъж благодаря на всички за съвета!
pi6ligara
Честито и дълго да му се радваш :Drinks:
На втората снимка лицата на водещите са прегорели :) - поиграй си с настройките, за режим на картината - кино
Радвам се, че си доволен и действително не са в ред настройките, нищо че Юксел Лапсуса си е прегорял по природа.
Иначе за Амбилайта ако му сложиш едни плътни бели пердета на този прозорец, ще стане идеално.
Сложих го на естествен, не знам на кой режим е бил като снимах но на филм ми се видяха много притъпени цветовете. Ще го видя утре пак Юксел.
Кино би трябвало да ти е най-добрия режим от предварително готовите.
Вярно, първата е на режим филм а втората на естествен, филм е много по добре! Благодаря! Прикачен файл 37156
Прикачен файл 37157