Не знам как изобщо ви идва на акъла да си купувате samsung и то не го казвам заради в случая дефектната бройка, а заради пренаситените ярки и гадни цветове, но както казват хората за всеки влак си има пътници.
Преглед за печат
Не знам как изобщо ви идва на акъла да си купувате samsung и то не го казвам заради в случая дефектната бройка, а заради пренаситените ярки и гадни цветове, но както казват хората за всеки влак си има пътници.
Не знам какви модели и от кога са били, но такива "пренаситени" цветове няма, поне в моя модел.
Мнението ти явно се базира на модели от преди 10години. Доста неадекватно казано.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Базира се на това, което виждам в магазините като отида. И знам, че ще кажете, че там картината е гадно настроена, но тя е гадно настроена и за останалите марки, но там не се виждат такива цветове все едно гледаш анимация.
Някакво си твое цветоусещане.Няма такива цветове в домашна обстановка.
Такива мнения имаше и за Сони.
Различни хора.
Имах един Самсунг 32-ка модел 2013г и при него наистина цветовете бяха по- бонбонени.
Ми то в магазина всичко бачка на "динамик" - сиреч настройка за електроженисти с никакво приложене в домашни условия и нищо общо с някакви стандарти за цвят/бяло и т.н. ..., макар и да съм виждал хора олзващи си ги така и у дома , че и си ги кефеше;)
При Панасоник примерно допреди 2-3 години тоя "динамик" беше още по-ужасен и по-скоро можеше да г.те откаже да купиш тв ;) - сегашните не съм им обръщал внимание как са.
Явно динамика на Samsung е в пъти по-зле от другите марки с динамик режим. Иначе за тези, които си ги ползват така - луди хора всякакви. ;)
- - - - - - - - - -
И аз.
- - - - - - - - - -
Каквото ви харесва, само се консултирайте за модели тук във форума, че има някои, които са направени само, за да има нещо на витрините.
- - - - - - - - - -
За Сони не съм срещал, но е възможно. Факт е обаче, че това мое мнение за Samsung съм го чувал и от други хора и то непознати в магазините докато съм разглеждал.
hristoslav2, благодаря за съвета. Ще поразмисля малко и ще се опитам да се свържа с техниците на Сони да чуя и техното мнение по въпроса.
Тогава Samsung Q80T или Sony XH9505