Отговор: Избор на Ultra HD TV / How Tos & FAQ - на първа страница
Здравейте! Поръчах Panasonica,сега ще видим като дойде :) Много ви благодаря за съветите относно покупката!! Честно казано , предишният ми телевизор беше LED Samsung na 100 HZ ,така че новия със сигурност ще го гледам като космически кораб :) Дето се вика от Трабант като се качиш на Голф 5 и си викаш уааау :) Много ви благодаря !! Поздрави!
честито albi
дано си поръчал 8-ма серия ,,,,има по мощен пр-р,локалдиминг подсветка,4к онлайн плеар,и още доста неща,,,,,,,,разгледай ги.....................
http://ifa.panasonic.eu/pressdocs/Ho...utumn_2014.pdf
Амии , всъщност не :) Поръчах си модела 630 , защото държа да е 55 инчов . Да ,вярно е че 8-мата серия е по-хубав,но все пак смятам , че и този ще ми върши работа.Благодаря за съветите!
- - - - - - - - - -
Всъщност ,аз живея в чужбина и просто намерих цените в България по евтини за тези модели. Незнам защо ,но точно моделите на Панасоник , тук са ужасно скъпи. AX630 е 4000 лева ,сега е "намален" на 3000 лв . А модела 8-мата серия ,50 инчов струва умопомрачаващите 4800 лева !!! Така че ,този който аз го купувам за 2000 е направо "смешен" като цена.Естествено остава въпросът: Дали няма разлика в качеството на продуктите тук и в България??:::))) Но това времето ще покаже :) Поздрави!
Цитат:
Първоначално публикувано от
maxim7
честито
albi
дано си поръчал 8-ма серия ,,,,има по мощен пр-р,локалдиминг подсветка,4к онлайн плеар,и още доста неща,,,,,,,,разгледай ги.....................
http://ifa.panasonic.eu/pressdocs/Ho...utumn_2014.pdf
Здравейте отново! Телевизора ми дойде много съм доволен! Картината е страхотна! Още един път ви благодаря за помощта.Искам да попитам как да видя колко часа е работел ,има ли някакво меню да се види.Отделно от това на изход HDMI 1 не тръгва , а само на HDMI 3. Дали това е някакъв фабричен дефект?Или настройка?Благодаря ви!
здр,@lbi,,,,
какво пускаш на нд1 ,,иначе пускаш първо т-то на този вход след това палиш устр-то ,ако не излезе рестартирай т-то ,трябва да стане...............
има меню но по-добре не влизай там.........
Защо да не влиза?Нито е сервизно,нито е скрито меню ,а е достъпно за всеки потребител,дори в магазина могат да се видят отработените часове с три клика...Колега прочети обстойно първа и втора страница от подфорума за собственици - Панасоник 2015год.По спомен - меню>system information>status 4...
ееее щом не е сервизно да задейства проверките.........:lol:
HDMI Ultra HD - 30p 3840x2160, 8 bit и 10 bit, 4:4:4 - 179 Euro
https://www.blackmagicdesign.com/it/...o4k/techspecs/
За тези, които използват HDBase-T технологията за предаване на сигнал на дълго разстояние(HDMI-Lan-HDMI), Atlona пуска серията UHD-EX
Atlona® AV Distribution Solutions for Commercial and Residential Applications
Forget Ultra-HD: Get ready for Holo-TV | Advanced Television
Нов проблем :( Всичко си работи ,обаче не мога да пусна 3D -то :::(((( Знам че ще ми се смейте сега...ама :) Рових из менюто и не иска да пусне 3d и тва си е.Да не би да ми трябват специални очила от Panasonic?
Да! Модела TX630E е с активна технология на 3D-то, и очилата от кино салоните не стават.
Писали сме много пъти ,че очилата на Самсунг са съвместими и струват към 60-70лв комплект 2бр.