Имам ето това телевизорче в нас.... http://www.technopol...-40H6400-3D-LED (моя даже май е с по ниско опресняване около 200 Hz МАЙ)
Но мисля, сега за коледните промоции да си взема нещо по голямо 55инча и се чудя има ли смисъл да е 4К УЛТРА и има ли читави модели под 2000лв (ТОВА е Бюджета ми като е малко вероятно да го надхвърля)
Обожавам да си свалям филми и да ги гледам на сегашният 40",но дали ще изглеждат добре на 4к въпреки, че ще е 50-55 инча....
Дайте ми съвет хвърлил съм око на самсунг за 4к около 2000.... може би само Филипс и Сони биха ме изкушили,защото искам да е нещо качествено.... как ще изгледат нормалната кабелна тв + 20те ми HD канала (НЕТ1) на 4к?
ами филмите от замунда FULL HD понеже знам, че няма 4k филми.... и ако си купувам за 4к какво опресняване ми трябва? над 400Hz CMR ?
На моя самсунг, дето Ви го показах горе съм ползвал 3Д-то точно 2 пъти за точно година.....
И освен това, да ви питам вчера си свалям Филмче 10гб и през SONY HDMI-a с позлатени накрайници на CLONE-екраните нещо засичаше..... горната част на екрана забавяше спрямо долната на моменти... ако можете да ме разберете... дали е от качеството на картината или от слабото опресняване на тв-то?
ЩЕ се радвам за съвети за подходящи модели, май най навит съм на самсунг понеже вече имам такъв доволен съм, пък и ще мога да ползвам 3д-очилата от единият на другият, може би и дистанционнотоИ да очаквам ли добри коледни намаление на Samsung H7000 и подобните? МЕрси