Съжалявам, че ви занимавам с личните си неща, но се изправих пред проблем, който не мога да разреша сам. Не открих по-подходящ раздел във форума за тази тема, така че ще я постна тук.
Става дума за това, че искам да стана дълър на някоя фирма. Аз съм от малък град в привинцията и искам да намеря подходящата фирма с която да стана партньор. Не съм се занимавал до сега с продажби, винаги съм се занимавал само с поддръжка и зная колко е трудно със гаранции, сервизи и т.н. (всички знаем как е) Говорил съм с няколко големи фирми (без имена), но подаваната от тях информация ми е недостатъчна. Моля Ви, зная че много от вас се занимават с такава дейност, споделете ми как да подбера фирма от която да купувам. Дали мога да намеря такава фирма, която да ми доставя всичко по поръчка и да не ми прави проблеми с гаранциите.
Е-маила ми е <span id='hl' style='background-color: yellow'>DEKAH@abv.bg</span id='hl'>. Ще ви помоля, ако имате желание да ми помогнете като напишете по нещо. И не искам да спорите коя фирма е такава или онакава .... безмислено е. Просто се нуждая от приятелски съвет, който не мога да получа от конкуренцията в града, макар че се познаваме добре.
<font color="blue">//офф</font id="blue">
моля модераторите да не ми се сърдят за темата!