Двоумене между LG и Samsung
И двата са 3D. Кой е по-смарт от двата и на кой ютуба му е по-удобен за ползване? Нямам време да обикалям и тествам
3D-то на 32 инча струва ли си изобщо?
LG-32LB650V-3D-LED
SAMSUNG-UE-32H6200-3D-LED
Двоумене между LG и Samsung
И двата са 3D. Кой е по-смарт от двата и на кой ютуба му е по-удобен за ползване? Нямам време да обикалям и тествам
3D-то на 32 инча струва ли си изобщо?
LG-32LB650V-3D-LED
SAMSUNG-UE-32H6200-3D-LED
Твърде голям ми е 40', пък и не съм чел никакви хвалебствия за смарта на панасоник.
Същата дилема имах преди няма и месец същият модел на ЛГ и Самсунг заради цената,обикалях по магазините и накрая си взех сони,3Д на тези 32" ТВ не става.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-11-14 в 18:46.
Май ще се спра на самсунга. Освен проблема с белите черти на LG-то посочен тук, в един руски форум хората масово се оплакват от бавната webOS и бавната смяна на канали - отнемало до 4 секунди за смяната на един канал, а при включване до минута "загряване", докато въобще може да се смени канал. И много греел отзад. Нямал и флаш плеър, което за смарт телевизор мисля че е недопустимо. Странното е, че там проблемът с чертите въобще не е описан, а тук никой не отбелязва бавната реакция Дали всички тези проблеми не зависят от това къде е сглобен телевизора?
Този пост е редактиран от Dale Agsby; 22-11-14 в 20:48.