Отговор: Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор
Здравейте, колебая се между избора на следните два телевизора LG 49UH8507 и Samsung 49KS7002 . Може ли някой да даде мнения относно тях, плюсове и минуси. Телевизора ще се гледа от около 2,5 метра - основно кабелна и филми. Най голямята им разлика е че LG-то има 3D. Благодаря
3D то според мен не си заслужава. Самсунга е с по-добър контраст (ползва VA дисплей) one connect-a е бонус ако ще го закачваш на стена и до колкото знам самсунга е по-добър с бързите кадри. Най-добре качи филм на една флашка, пусни го на двата и вземи този който ти хареса.
Още един глас за Самсунг-а, освен това при ЛГ-то е силно забележим "ефекта" фенерче при включване на "локалното" затъмнение .
моля помогнете с избор на малък телевизор за кухня,имах 32 но умря.пак се заглеждам по 32(ограничен бюджет),кои са за предпочитане-полски,турски или китайски.гледам всички турски около 300-350 са дебелички и с изходи назад.китайските са по тънки и има изходи и настрани.харесах Телевизор DAEWOO L32R640CTE | 32" (81см) - Techmart.bg -в полша се сглобявал.
oska, можеш да погледнеш този https://zora.bg/crown/32202sm-smart/31064 поне е смарт тоест има интернет, дори и безжичен май, което поне за мен е голям плюс, но ще е добре да го видиш на живо. Мисля че има цял раздел за по-евтините марки можеш да разгледаш Други телевизори
Здравейте,
Моля да ми помогнете при избора на телевизор.
Ще се ползва за гледане на телевизия, спорт (формула 1 и футбол), филми през HDMI и USB както и за играене на игри от компютър (предимно рейс симулатори). Общо взето от всичко по малко. Не знам какви са предимствата на SMART и 3D технологиите, но мисля, че с тях мога да направя компромис. Бюджет до 1000лв, ще се гледа от около 2 - 3м
Ориентирах се към едно ЛГ на промоция в ТМ от днес: LG 43UH6107 - Технoмаркет - онлайн магазин
Моля за вашето мнение относно избора ми и ако има по-добра опция, моля да я споделите
Благодаря ви много.
Здравейте,
Моля и аз за помощ за избор на малък телевизор (~22"), ще стои в кухня, сравнително нависоко (върху хладилника) и ще се гледа предимно отдолу.
Заглеждам това, но ме притеснява, че няма да е подходящ за гледане отдолу - Телевизор LED Philips, 22PFH4000, 22" (56 см), Full HD - eMAG.bg
Благодаря предварително!
kko100v@
В М.тро имаше промоция на Sony 43/50W80. за около 1000лв. Има намаления и в ТМ.
getdownto@
Самсунг 24Е390
Здравейте, преди 2,5 години си купих Samsung UE40EH6030.
Без да искам го изгорих и сега не мога да му намеря майнборд :(
Искам да попитам какво бихте ми препоръчали:
1: Да си купя нов същия модел за да си имам за резервни части?
2: Да си купя нов по хубав от предишния ?
Е, разбира се нов модел и му купуваш допълнителна гаранция до 5г., ако няма:)
Е в такъв случай можете да предложите нещо ново :)
За до 850лв. макс.
Да не е повече от 40" щото няма място. Мисля че 41" може и да се сместят ама сега няма да го тънчиме толкова тоя 1" :D
Този път може би бих заложил на смарт от колкото на 3Д
На стария почти не го ползвах 3Д-то а и ако го ползвам трябва да е вечерно време понеже през деня очилата много дразнеха с това премигване.
П.П: какви настройки трябва да му се правят ?
JU6000 като го гледам е последна бройка вероятно мостра. Другия самсунг J5100 няма DLNA и ще е трагедия с тия флашки.
Филипса лови окото ама аз държа да си е Самсунг или ЛГ е може и Сони :Д
Колеги, от този Филипс в промоция за 1200 лева някой има ли наблюдения? PHILIPS 55PFK6510 - Технoмаркет - онлайн магазин
Много евтино ми се вижда и се замислям дали да не ъпгрейдна третия си телевизор с него. Реално не ме интересува нито амбилайта, нито смарт функциите, само картината дали става.
Марката не ме радва много, ама за тези пари ако картината става бих се пробвал.