Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Няма 50" модели с IPS панели , ако и да пишат подобни глупости по реклами/описания и дори на официалните страници на производители (визирам ЛГ - там най-често съм срещал подобни измишльотини ;) ) - за 15-на години още нямам спомен да съм срещал такъв 50" с IPS/ADS.
Имам миналогодишен 50" ЛГ и си е с евтин VA панел с по 4 домейна с мизерен ъгъл, който е далеч (примерно) от тоя в евтиния ми 50MU6 (ако ги сравниш "на живо" наистина ще си помислиш, че единият е IPS) - в ЛГ темата мисля бях пускал снимки на панелите в моите 50" модели.
@Dominator Никъв шанс..... Това все едно да кажеш Бентли е по-зле от ТРАБАНТ![/QUOTE]
Имаш предвид ако взема 55 вместо 65 инча ли?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
djoni1
@Dominator Никъв шанс..... Това все едно да кажеш Бентли е по-зле от ТРАБАНТ!
Имаш предвид ако взема 55 вместо 65 инча ли?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk[/QUOTE]
Извинявам се, не съм прочел правилно... Цитирах Ви във връзка с това Sony 55X93J около 1700лв, мисля си че по добре олед за малко повече пари?
Аз го прочето че все едно 55X93J е по-добре от олед, но всъщност Вие сте написали че е по-добре малко повече да отделите за олед и НЯМА да сгрешите, горещо препоръчвам.
55-ца е добре да се гледа до 2.7- 3 метра като аз гледам от 2.6 макс разстояние и минимално от 1.8 във всекидневната , в хола съм с 65-ца.
Успех в покупката!
@Dominator
Мерси, имам още малко време и ще видя. За сега наистина ми остава 55 олед LG C1. Ако случайно намеря 65x93j за около 2к ще взема него
Цитат:
djoni1
@Dominator
Мерси, имам още малко време и ще видя. За сега наистина ми остава 55 олед LG C1. Ако случайно намеря 65x93j за около 2к ще взема него
Здравейте, не бих взел LED пред OLED само ако не Ви притеснява WebOS взимайте C1.
Поздрави!
Екрана и картината са по важни от операционната система
Цитат:
apmil4ev
Екрана и картината са по важни от операционната система
Така е, но все пак да не се изненада при липсата на удобство при WebOS а и липващи кодеци DTS.
Стига се излага публично, WebOS e буквално най-удобната система на телевизор комбинирана с magic remote. Единствения плюс на андроида са повечето апликации и така ще си остане.
винаги може да се добави външно андроидско тв боксче и воала - имаш смарт телевизор с последния андроид :)
докато екрана и картината не можеш да надстроиш
Цитат:
berpan
Стига се излага публично, WebOS e буквално най-удобната система на телевизор комбинирана с magic remote. Единствения плюс на андроида са повечето апликации и така ще си остане.
Хайде троловете почвайте да ме линчувате..... най-добра за кой? За теб ли?
За всеки адекватен човек.
Оставете ги операционните системи. Прави ми друго впечатление. Обикновено по това време в тази тема доста хора питаха за избора на новтелевизор, нещо което замря. Дали липсата на пари, инфлация, затриването на Едигитал и спирането на купоните от Емаг, оказват влияние за това.
Хората си купуват без да питат. То и без това един телевизор ако не е поне 65 инча, и минимум 2-3 бона не е телевизор. Явно не всеки е готов за такава "решителна" крачка... [emoji6]
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Хората продължават да пита, просто се научиха къде да го правят. Все повече български знамена се веят върху профилите на членовете в avsforum. Едно е да питаш в тема на реални собственици, друго е в БГ форум с токсични юзери, които не са купували нов телевизор с години, но вземат отношение и се опитват да налагат мнение.
Цитат:
berpan
За всеки адекватен човек.
Вярвай си...