Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
UnSpiroble
Нека го вземат за колкото искат самсунга:)
Както споменах онзи ден от чудене го изпуснах C2 на 2900, затова питам за евентуални бъдещи промоции хората, които ги следят тези неща.
П.с. разровете се малко и ще разберете що за стока е конкретния модел ба самсунг. Както каза Христослав това е първата ревизия и е нормално да има такива аномалии. За момента C2 е моя избор, Докато променят цената има време :)
Ако се разровиш за всеки модел ше намериш недостатъци, а конкретно 65S95B е абсолютно същата първа ревизия и същия панел като 65А95к, но с 3000лв по евтин..
Цитат:
Frost
В полунощ сряда срещу четвъртък отворих emag и си погледнах любимите продукти, бях добавил 77C2 заради чуденето ми преди седмица, и виждам цена от 2830, само че от Flanco (пак някакъв
румънски търговец), гледам, обновявам, стои си. Викам си, ще пробвам да поръчам, добавих го. Всичко одобриха, фактура, съобщение от емаг, че всичко си е точно. Все още стои на одобрено плащане. Веднага след поръчката ми, при разглеждане в сайта взе да се показва предлаганият от emag, т.е. този от Flanco е бил един брой. Почти съм сигурен, че няма да го получа за тези пари, но какво може да се направи ако ми кажат, че няма как да се достави. Не излиза ли, че е подвеждане?
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39878&stc=1
:yikes човече... дай ъпдейт към днешна дата по този случай, че ченето ми падна сега когато го прочетох ! Макар че ако ще се случва нещо ще е от понеделник. Най вероятно са се объркали и в крайна сметка да ти пратят 65 инчов ? Ако не ти трябва .. пиши ще те отърва от него :D
Цитат:
AntrAcsA
Колеги, колко от вас успяха да си поръчат S95B или C2 от черния петък !? И нали знаете, какво да гледате след като разпечатате Самсунга, екрана дали е прав !
https://www.youtube.com/watch?v=E8zaduJtjK4
Аз от много чудене.. останах на сухо....
Хайде чакаме мнения ;) и честито .
няма да се оплаквате - получавате извит телевизор на цената на прав :thumbsup:
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
AntrAcsA
:yikes човече... дай ъпдейт към днешна дата по този случай, че ченето ми падна сега когато го прочетох ! Макар че ако ще се случва нещо ще е от понеделник. Най вероятно са се объркали и в крайна сметка да ти пратят 65 инчов ? Ако не ти трябва .. пиши ще те отърва от него :D
Току-що проверих и пише, че е изпратен.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=39898&stc=1
Моя е с перфектно прав панел. Като знам как ги хвърлят като ги товарянт не се учудвам че се изкривява.
Цитат:
Frost
Евала и дано всичко мине безпроблемно! Това с бг търгаш никога не може да се случи!
Цитат:
CubanLinx
Евала и дано всичко мине безпроблемно! Това с бг търгаш никога не може да се случи!
До последно имах съмнения, че ще се свържат с мен да кажат, че е грешка. Сега като е изпратен, все още съм резервиран... докато не го видя доставен и всичко да е наред.
Е не, щом е изпратен няма какво да стане. Само дано панела е читав и да няма повод за връщане. Грешката си е тяхна, от един тв няма да обеднеят :BigGrin Ето това е истински черен петък!
Цитат:
Frost
До последно имах съмнения, че ще се свържат с мен да кажат, че е грешка. Сега като е изпратен, все още съм резервиран... докато не го видя доставен и всичко да е наред.
EEEEEEEEEEEE супер, и искрено ти завиждам ! САМО да не се окаже 65 инчов, дръж ни в течение .
Ще разберем до няколко дни, но навсякъде - поръчки, фактури - си е уточнено, че е 77.
Като пристигне - снимки или не се е случило!!![emoji38]
Както се казва, ебати steal-a си нацелил Frost. Честито отсега!
Нека дойде, пък тогава да се радваме. :BigGrin
Ако има все още желаещи за 55C2 има в techmart на 2299лв. със 100 по-евтино от емаг.
Аз прецених, че 800 лева не са ми оправдани за 10" :D и в крайна сметка взех 55, предния беше 42, така че все ще е някаква разлика :D
Нямат налични в цяла България, ако някой поръчва, ще се свържат с него и ще му обеснят, че трябва да изчака десетина дни, докато пристигнат
бройки. Цената се запазва същата, а днес им изтича промоцията...
Имам два въпроса:
1. Като съм го поръчал до магазин (сметнах за по-добре, да не задържам доставчика, да разглеждам пред входа...) ще важи ли
опцията 14 дневен период право на връщане? И за какво трябва да се оглеждам при покупката му, ако не важи?
2. Обмислям да е на стойка, която се изтегля от стената с две рамена, като ромб, но ме притеснява как ще го хващам да го мърдам :D
Някакви идеи как да подходя без да го счупя докато го разхождам по стойката?
10” определено си заслужават 800лв., друг е въпросът дали ти се дават[emoji6]
За стойка не те съветвам да дърпаш напред ОЛЕД телевизор като го хващаш за странѝците… може би да измислиш някакъв екстеншън, който да се подава отдолу.
И определено помисли за много здраво захващане в стената и много качествена стойка.