Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Frost
Тая лелка от куриерската фирма как ме напрегна излишно...
Браво.Това е телевизор(ът)!
Благодаря на всички за пожеланията. Също се извинявам ако съм станал досаден с този случай, просто наистина се бях развълнувал, а и доста се оспами темата, защото тя е за избор на тв, а не за обсъждане на доставка - ще дойде ли, няма да дойде. Телевизорите са ми слабост (за добро или за лошо :BigGrin), щом приятелката ми, която като разбра, че съм поръчал се ядоса, успя да се "завърти" на 180 градуса и да чака също с вълнение, и да казва "Ще видиш, че ще дойде".
Цитат:
tvbox
Честото колега! Само хубави моменти с него!
Често казано, когато разбрах, че през външен търговец, бях скептичен.
Този доставка, показва, че родните търгаши, са много, ама много далеч от нивото на еМаг!
КАЗАХ ти :thumbup Супер, много се радвам. С2 е един от НАЙ добрите телевизори за 2022-ра а цената на която го взе си е ... кражба... да му се радваш дълги години или.. ми го продай за 3000 лв :D
Още веднъж жив и здрав и чакаме отзиви.
Цитат:
AntrAcsA
КАЗАХ ти :thumbup Супер, много се радвам. С2 е един от НАЙ добрите телевизори за 2022-ра а цената на която го взе си е ... кражба... .
Върнах се страници назад за да видя цената,но неуспешно.Ако е възможно да припомним.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
inches9
Върнах се страници назад за да видя цената,но неуспешно.Ако е възможно да припомним.
2840 лв с доставка :love:
https://i.ibb.co/GpP9SPc/image.png
Аз мисля, че колегата трябва да побърза да пусне и един тото фиш, преди да е свършила 2022-ра!
Честито!
Чакаме снимки на вече установен и работещ С2!
Честито и следващият да е от 83" нагоре, пак на добра цена :cool:
Цитат:
Frost
Благодаря на всички за пожеланията. Също се извинявам ако съм станал досаден с този случай, просто наистина се бях развълнувал, а и доста се оспами темата, защото тя е за избор на тв, а не за обсъждане на доставка - ще дойде ли, няма да дойде. Телевизорите са ми слабост (за добро или за лошо :BigGrin), щом приятелката ми, която като разбра, че съм поръчал се ядоса, успя да се "завърти" на 180 градуса и да чака също с вълнение, и да казва "Ще видиш, че ще дойде".
Аз лично не мисля че трябва да се извиняваш. Случая ти е супер интересен за всички нас по ред причини, аз лично идвах всеки ден в тази тема за да видя дали е дошъл, а тук 90% сме ТВ ентусиасти така че бе важно да видим как ще се развият нещата, защото аз поне не си спомням подобна ситуация, до сега през годините и затова мисля че все пак или е бил грешно листнат или просто са имали една бройка която е била предвидена за продажба през черния петък, просто си имал късмет и съобразителността да я поръчаш пръв.
За мен скока от 60-65" към 75" бе огромен, и всеки път щом вляза в хола и видя ТВ-то почвам да се усмихвам и искам да гледам нещо, без значение какво, но виждам че си имал сблъска с 75AU9072 , така че малко вече си спойлнат от към размер, но нищо. Пак казвам, чакаме да направиш едно ревю, и да не забравиш да му изключиш ЕКО глупостите . Верно ли тоя EVO панел е толкова добър.
Цитат:
AntrAcsA
2840 лв с доставка :love:
77C2 за 2840,май дядо Коледа е бил...
OK, сега малко помощ ще ми трябва и на мен .. , мой познат, по консервативен от към нагласата да дава повече пари за телевизор, и търси нещо до 800, макс 900 лв, 55 "
Признавам че съм бос в нискобюджетните нива, не съм запознат кой как е но от това което видях, Самсунг и LG, имат проблеми с контраста и яркостта там, но поне по това което намирам като информация черно на бяло, реално не знам как стоят нещата, за това се оглеждам в нещо по не популярно, макар че TCL все повече се превръща в мейстрийм, и за сега съм се спрял на Телевизор TCL LED 55P735, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас E - eMAG.bg , има доста добър контраст 5000:1, дори някои топ марки в средния клас не могат да се похвалят с нещо подобно, но да не е много ярък средно около 300-350 нита!
Ако някой мисли че има по добро предложение, ще се радвам ако го сподели.
....Явно тук сте се събрали само болни мозъци.....
Като ти прегледах 8-те мнения и ми стана тъпо за тебе. :help
Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
to6ko
....Явно тук сте се събрали само болни мозъци.....
Интересното и необяснимото е, ти какво правиш тук сред толкова “болни мозъци”?
Цитат:
Frost
Честито колега [emoji122] . Няма за какво да се извиняваш. Това си е плюс, за да видим, че и през румънските доставчици се случват нещата.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Честито и дано всичко е наред, защото откакто пералнята, която поръчах на черния петък с 1/3 под пазарната цена дойде с изкъртена врата и усукан барабан, нещо загубих доверие в румънците.