Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Колеги, Благодаря на Всички за съветите относно избор на ТВ!
От вчера станах собственик на - Philips 70pus8506 :)
В тази връзка искам да питам запознати с модела, какви настройки да направя на картината да е най-подходяща за гледане от А1 ( Спорт и някой филм)?
Благодаря!
Направи му застраховка,ако оцелее месец прави настройки вече.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
tanatos
Направи му застраховка,ако оцелее месец прави настройки вече.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Защо да му правя застраховка, като е чисто нов и има гаранция ?
Здравейте,
Търся телевизор за голям хол с кухня, ще се гледа от 4 метра на дивана за филми и от 8 метра от кухненската маса. Няма добър контрол на светлината в помещението и се насочвам към 75 инча QLED, бюджет около 3000лв.
Откривам Samsung Q80B - https://www.tehnomix.bg/televizor-samsung-qe75q80batxxn - 2800лв
но се чудя и на TCL C835 https://www.technomarket.bg/televizo...droid-09208157
Има ли по-добър вариант, който не откривам (освен OLED, който не бих могъл да си позволя при този размер)?
За сега има и това : ТЕЛЕВИЗОР PHILIPS 75PML9506 UHD MINI LED SMART TV от Техномаркет (technomarket.bg) Мини-лед телевизор, но са демостранционни бройки, но от техномаркет твърдят че са в перфектно състояние.
Пичове, преди да поръчате този q80b, идете и го вижте. Особено пък, ако се окаже сложен до qn85b, гарантирам, че няма да го искате толкова :-).
Цитат:
gurcayy
Пичове, преди да поръчате този q80b, идете и го вижте. Особено пък, ако се окаже сложен до qn85b, гарантирам, че няма да го искате толкова :-).
E. нормално QN85B да е по добър :) все пак е минилед и 600 лв по скъп.
Здравейте, до преди около 15 минути имах перфектният телевизор - плазма на LG от последния модел, който продаваха.
Ама леко се катурна.
Та сега ми трябва 50-55 инча екран, който да не изглежда пластмасово, както всичко което съм виждал напоследък в новите телевизори. Само като пуснеш филм и всичко изглежда като снимано с телефон, без никаква дълбочина, без плавни преходи към дефокус зоната и полудявам. Какво да гледам в новите екрани, че не съм се интересувал от много време. Искам кинематографско излъчване, все едно гледаш филм от 35мм лента... Знам че няма, ама
Цитат:
alex_r
Здравейте, до преди около 15 минути имах перфектният телевизор - плазма на LG от последния модел, който продаваха.
Ама леко се катурна.
Та сега ми трябва 50-55 инча екран, който да не изглежда пластмасово, както всичко което съм виждал напоследък в новите телевизори. Само като пуснеш филм и всичко изглежда като снимано с телефон, без никаква дълбочина, без плавни преходи към дефокус зоната и полудявам. Какво да гледам в новите екрани, че не съм се интересувал от много време. Искам кинематографско излъчване, все едно гледаш филм от 35мм лента... Знам че няма, ама
PANASONIC TX-55LZ1500E, LG OLED55G23LA
Разбирам, че трябва OLED да гледам? Цените не ми харесват на тези модели... :)
След плазма .... трудно се минава към обикновен LCD телевизор! Това все едно от Мерцедес С класа да скочиш на Голф 2-ка ! Така че или OLED или поне мини-лед LCD. Дай някакъв бюджет да видим какво може да се намери !
Трябва да се събира в 82*140 пространство. Това май значи и 55". Някак ми се искаше да е до около 2к лв...
Никой ли не продава от последните Pioneer, Panasonic, LG плазми?
Гледам в УК има някакви оферти, ама няма как да знам състояние. Хич не ми се минава на друго.
Цитат:
alex_r
Трябва да се събира в 82*140 пространство. Това май значи и 55". Някак ми се искаше да е до около 2к лв...
Никой ли не продава от последните Pioneer, Panasonic, LG плазми?
Гледам в УК има някакви оферти, ама няма как да знам състояние. Хич не ми се минава на друго.
Търсиш из сайтовете за втора употреба, но какъв ще е... вече не се знае, нищо че на всички продавачи им е в "перфектно състояние" стоката.
Повечето са обаче 42"
Ето един 50" за 300 лв.
Цитат:
Frost
Търсиш из сайтовете за втора употреба, но какъв ще е... вече не се знае, нищо че на всички продавачи им е в "перфектно състояние" стоката.
Повечето са обаче 42"
Ето
един 50" за 300 лв.
1024x768
Не съм се заглеждал в характеристиките, просто видях 50" плазма. Може да има и други, преди бях попадал на по-висок клас модели.