Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Прегледах няколко видеа в youtube и опер. с-ма ми прилича на webos, най-вече при началния екран. Както написах, ще е за непретенциозен човек.
След продължително ровене снощи даже го намерих в 75" размер за под 1200.
Иначе онова хотелското LG отпада, за 50-100 лв. повече си има нормални модели.
https://techmart.bg/Телевизор%20LG%20LED%2065UR78003LK
https://www.tehnomix.bg/televizor-lg-65ur81006lj
Намерих един Телевизор Horizon 70HL7590U, 70" (177 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Клас F - eMAG.bg 1089 лв, има позитивни коментари.
Да, това LG изглежда ОК, но аз винаги гледам дали дадения модел на LG идва с Magic дистанционно, ако не , това за мен автоматично означава че е наистина много бюджетен и орязан от към хардуер телевизор. UR81006LJ и визуално изглежда добре, 8-ма серия е което го прави малко по хай енд сравнение с предишните LG-та които бе набелязал.
На 8-ма серия LG това й е основната разлика от 7-ма серия - дистанционното (и някоя друга AI функция, което не го броя за нещо отличително).
Тъй като аз избирам, но другите, които ще купуват подаръка, решават, засега май ще е 75" Hisense. Ако в крайна сметка е той, поне ще се "сблъскам" лично с него, за да добия някаква представа. Иначе преди да открия него, аз бях за 65UR81006LJ, защото поне заради стойката изглежда една идея по-добре от най-евтините модели, а и има магическо дистанционно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Frost
На 8-ма серия LG това й е основната разлика от 7-ма серия - дистанционното (и някоя друга AI функция, което не го броя за нещо отличително).
Тъй като аз избирам, но другите, които ще купуват подаръка, решават, засега май ще е 75" Hisense. Ако в крайна сметка е той, поне ще се "сблъскам" лично с него, за да добия някаква представа. Иначе преди да открия него, аз бях за 65UR81006LJ, защото поне заради стойката изглежда една идея по-добре от най-евтините модели, а и има магическо дистанционно.
Да, поне ще опиташ VIDDA-та :)
Здравейте, моля за предложения за телевизор 50-55 инча до 1000 лв.Слънчеви лъчи няма да попадат върху екрана.Зажлеждам TCL,HISENSE,LG,PHILIPS
Здравейте. Кога се очаква да стартират намаленията покрай Евро 2024 г.? Търси се бюджетен 50" ТВ с Андроид. Благодаря.
Няма как да знаем.
Какъвто и екран да вземете, присъствието на живо и емоцията, нямат сравнение. Най-добре се стягайте и посетете на живо мачовете от Евро 24, а дори и на ОИ в Париж.
И все пак, ако толкова наблягате на екран, търсете първо качествен сигнал :)
Може и да няма намаления точно за футбола.
Тази година "пропуснаха" великденските, така, че всичко е възможно.
е то ключето е в бюджета - 50" ариели в момента в техмарт е 599.99лв - андроид 11 - едва ли ще падне още кой знае колко ,че да си заслужава чакането.
Здравейте, дилемата ми в момента е между Samsung QE-55QN95C vs SONY XR-55X90L (или К - каква е разликата ? ) !
Стаята е много светла, чист юг а телевизора е разположен под прозореца.
Поради тази причина пропускам OLED ( имам и навика да го ползвам по цял ден ,като фоново радио ,с някой музикален канал )
Булсат ми е оператора - в последствие Виваком. Филми от компютър през ресийвър с HDMI.
Бюджет 3000 за 55 инча
Здравейте, моля предложете ми телевизор 50-55 инча до около 1000 лв.Благодаря
Какво ви е мнението за Philips 55 pus8518 или LG 55 qned 753,кой от двата да изберат Благодаря
Здравейте,
Здраввейте, дали KIVI предлагат модел с IPS матрица, че гледам на места е описан като с такава, а всъщност използват Super MVA матрица?
Търся бюджетен 43 инчов телевизор, с чист Android и IPS матрица.
Цитат:
Първоначално публикувано от
rokoncho
Какво ви е мнението за Philips 55 pus8518 или LG 55 qned 753,кой от двата да изберат Благодаря
Philips-a. От LG само олед.
Благодаря, може ли да ги сравните,днес ходих и ги гледах,но Филипс има по реални цветове,докато Lg-то ми се видя много контрастно
- - - - - - - - - -
55 инчовия е с VA панел на 8518 и се чудя дали да не взема 50 инчовия ако е IPS