Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ricknam
Държа да е Samsung или LG и в краен вариант Philips.Бюджета е 1200-1400 лв. Това,което искам да не е ЛЕД и да е поне 100 Hz опресняване на картината.
В този бюджет освен TCL Hisense май друго няма
Цитат:
Gena_bs
:confused:
Я пак!
Грешка :BigGrin. =Предпочитам QLED или QNED .
Освен споменатото ЛГ по-назад и Самсунг 55Q70D други от ЛГ/Самсунг май не се вместват в бюджета.
Макар и китайците да са по-напред в "желязото", то има области, в които и 50хц тв от "старите" марки често се справят по-добре от тях.
TCL QLED 55T8B, 55" (139 cm), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Class E (модел 2024)
HISENSE 55U7KQ 4K Ultra HD Mini LED SMART TV, VIDAA, 55.0 ", 139.0 см
PHILIPS 55PUS8919 4K Ultra HD LED SMART TV, TITAN OS, 55.0 ", 139.0 см
Забележка: 55PUS8919 е със тяхната нова затворена ОС: TITAN OS
Миналогодишния модел с Google TV, който вече e почти изчерпан:
Телевизор Philips 55PUS8818/12
Цитат:
Ricknam
Държа да е Samsung или LG и в краен вариант Philips.Бюджета е 1200-1400 лв. Това,което искам да не е ЛЕД и да е поне 100 Hz опресняване на картината.
Телевизор SAMSUNG QE-55Q80D 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 55.0 ", 138.0 см
Цитат:
brotzki
Отивай в метро и взимай ариелито за 570 лв като на колегата. С Вида и наполовин цена.
Дали?
Цитат:
Valex
Дали?
Един колега от форума взе един, QLED e, и е много доволен. Аз лично не мисля че ще е по добър от Hisense U7K или TCL C745/T8B но.. не е лош и както каза brotzki е на половин цена.
Цитат:
gig911
Няма ли от къде да му намалиш яркостта докато ти хареса?
Като намаля яркостта и става "блед", все едно си намалил и контраста.
Цитат:
AntrAcsA
Един колега от форума взе един, QLED e, и е много доволен. Аз лично не мисля че ще е по добър от Hisense U7K или TCL C745/T8B но.. не е лош и както каза brotzki е на половин цена.
Замислям се за Oled 55 инча. Но като гледам под 2000 лв. за Sony, LG, Samsung, Philips няма опции. Има ли смисъл за Mini led, qned или Oled все пак да избера?
Отивайте да тествате в магазините.Може да не видите драстична разлика.
Цитат:
Ricknam
Държа да е Samsung или LG и в краен вариант Philips.Бюджета е 1200-1400 лв. Това,което искам да не е ЛЕД и да е поне 100 Hz опресняване на картината]
Цитат:
AntrAcsA
Тук е по - евтин:
https://www.samsung.com/bg/tvs/qled-tv/q80d-55-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe55q80datxxh/#reviews
Отклонявам се от същността на форума с едно питане. Ще продавам LG QNED 43QNED80T3A, но не знам, как да кача снимки, не видях къде е посочено. Малко насоки в тази област!
Цитат:
Valex
Отклонявам се от същността на форума с едно питане. Ще продавам LG QNED 43QNED80T3A, но не знам, как да кача снимки, не видях къде е посочено. Малко насоки в тази област!
Кликваш на третата иконка от дясно наляво в панела с инструменти в горната част на поста.
Отваря ти прозорец с избор - от компютъра или от линк. Избираш първото и кликваш на избор на файл. Отваря ти папката със снимките от компютъра и от там избираш, а после кликваш на качване на файлове.
Цитат:
hristoslav2
Кликваш на третата иконка от дясно наляво в панела с инструменти в горната част на поста.
Отваря ти прозорец с избор - от компютъра или от линк. Избираш първото и кликваш на избор на файл. Отваря ти папката със снимките от компютъра и от там избираш, а после кликваш на качване на файлове.
Не го намирам.
Пиша от телефона, или там няма опция.
Същите опции излизат и на телефона. Избираш снимка от галерията на телефона и я качваш