Здравейте,
От скоро реших да сменя старият телевизор в стаята с нов и усилено чета мнения във форума. Бюджетът, с който разполагам е 1000лв. Ориентирах се към 40инчов телевизор FULL-HD, на който ще се гледа от разстояние от около 2метра и ще бъде закачен на стената. На него най-вече ще се гледа спорт и документални филми през цифрова телевизия(Vivacom) и филми през HDMI или флашка. Не се интересувам от допълнителни екстри. На първо място ме интересува качество на картината, но в днешното положение на пазара изглежда картината върви със екстрите, така че ще гледам на тях като бонус (curved/ambilight/3d). След прочетеното реших да се откажа от LG заради IPS панелите. Телевизорите, върху които за сега съм се спрял и размишлявам са:
Телевизор Samsung UE40J6300AWXXH | 1920x1080 FULL HD - Телевизори - Techmart.bg
Телевизор Philips 40PFH6510/88 | 40PFH6510/88 - Techmart.bg
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15461
За съжаление не успявам да намеря много тестове относно Philips-a, но за Panasonic-а и Samsung-а успях да намеря и всички ревюта са доста положителни. Интересува ме и дали офертата за Самсунга е добра, тъй като предлаганата цена е доста по-ниска от останалите конкуренти на пазара. Каква е разликата между тунерите на този модел от Текмарт и продаваните от Технополис/Техномаркет?
Благодаря предварително