Купих очилата на сони - намерих ги за 61 лева в mtrader
3D-то ми хареса и най - важното, не ни болят главите след като изгледаме дори 2 филма.
Купих очилата на сони - намерих ги за 61 лева в mtrader
3D-то ми хареса и най - важното, не ни болят главите след като изгледаме дори 2 филма.
Привет, може ли информация от къде сте купили очилата защото в момента няма наличности. Кои са mtrader? Благодаря.
Sony Active 3D glasses For W9 series TV | МТрейд това са mtradebg. Говори с хората по телефона, беше едно офисче близо до парка Заимов, но хората ми дадоха гаранция и всичко, както си му е реда.
Имаше ги и в jarcomputers, но бяха по - скъпи и трябваше да ги чакам.
Благодаря за отговора. За жалост цената на 3д очилата вече е различна. Ще се чакат по-добри времена.
Позволявам си да допълня темата с информация за тези които имат колебания дали да инвестират към 100-120 лв. за TDG-BT500A. В крайна сметка драмата за мен приключи набързо с покупката на комплект 2х Samsung SSG-5100 (поддържат един и същ стандарт) за 59 лв. и за да мога да направя разликата купих и едни TDG-BT500A. Самсунг очилата се регистрират без проблеми на Sony 55 X8509. Наложи се единствено първия път да изключа и включа ТВ-то от контакта. Разлика с оригиналните очила от 4-5 изгледани 3D филма ми е много трудно да намеря.
Самсунг са по-леки, някак по-незаблежими докато се гледа филма - жена ми определено ги предпочита. Изключват се от ТВ-то автоматично при прекъсване на филма, така че притеснение за батерията не трябва да има.
Сони очилата придават леко различно оцветяване. Сякаш по-добре прикриват някои леки ghosting недостатъци. Все още не съм попаднал на филм където да има драстично по-добро представяне. Simulview не съм ползвал.