Първоначално публикувано от
nikolavp Послушах ви и взех 55W809C докато още беше в промоция :P. Преди това имах 32 инчов, който може да си представите какво мъчение беше за гледане от 3 метра. В момента е перфектно. Няколко неща за телевизора:
- Картината е убийствена - просто нямам думи
- Засега android-a не е забивал, не знам защо толкова го плюят
- Менюто ми допада - простичко е и работи, както очаквам. Даже се оказа, че го ползвам, въпреки наличието на openelec-a. Примерно chromecast-a го ползваме постоянно.
- Имам wireless клавиатура и мишка, които просто запалиха; предполагам това идва от андроида като даденост - много яко
- Standard Definition-a го скалира много добре, съдя по нова телевизия, която според мен се излъчва кофти
- Full HD-то ми е напълно достатъчно за това разстояние; когато се приближа започвам да виждам пикселите, но за 3 метра според мен няма смисъл от Ultra HD
За съжаление не съм ползвал 3D-то още, защото в технополис нямаха очила. Видях съвместимите очила в amazon -
Sony TDG-BT500A Active 3D Glasses: Amazon.co.uk: Electronics, но ми идват малко скъпо - два чифта 300 лева. Някой ползвал ли варианти на самсунг и може ли да каже дали има разлика между тях и тези на Сони. Ако ще има компромис в качеството ще ги взема въпреки цената.
Мерси отново за помощта в избора