Търся евтин 32 инчов телевизор, който ще се ползва за тв и филми през длна. Може да не е с Wifi kakto i full hd не е задължително, но ако го има няма да е зле
Бюджет 500-600 макс
Търся евтин 32 инчов телевизор, който ще се ползва за тв и филми през длна. Може да не е с Wifi kakto i full hd не е задължително, но ако го има няма да е зле
Бюджет 500-600 макс
Втория го има само в Добрич!
В Метро има UE-32J5200AWXXH Made in Hungary (надписа на кашона) за 550,80лв. и уж по спецификация има Wi-Fi.
Дизайнът с тези "криви" крака е много грозен. Предпочитам този на 32J5100, но нямаме избор.
Нямаше го изложен и пуснат, за съжаление. Кашоните са стоварени типично за Метро в средата до маратонките, одеялата и якетата.
Интересно защо този модел го има само в Метро?
Аз също трябва да купувам нещо подобно, но гадовете не са сложили в тази модификация поне DVB-T2, да не споменавам S2 тунер.
А тези, които ги имат са над лимита от 600лв., което за 32" просто са пари на вятъра.
Телевизор Smart LED Samsung 32J5200, 32" (80 см), Full HD - eMAG.bg
ето го на 500 но един колега от форума писа че той нямал dlna и няма да мога да плейвам филми от компа
Този пост е редактиран от borgugle; 22-12-15 в 00:26.
Да, вярно. За съжаление и трите предложени нямат DLNA.
За тези пари намерих само някакво JVC в ТП. В Зора има телевизори на Vestel (Hitachi, Finlux) с DLNA.
При тях има разни проблеми със субтитрите и не поддържат DTS. А дoколко им работи DLNA - питай собствениците им в темите.
Така да ви се похваля взех http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-J...50-LED/p/11466 JVC 32v750
Доволен съм за мое щастие има напълно работещо dlna. Тръгна всичко което съм му пуснал даже и 6гб филм, а рутера ми е през 2 стаи. Имам и лек проблем със субтитрите (използвам serviio) като пусна един филм зареждам субтитрите ок, но като пусна втори тръгват субтитрите на първия и опитно установих че трябва да изклуча тв-то за да се рестартира ли ддз и тогава да си пусна друг филм, но ако искам трети трябва пак да рестаритрам тв-то.
Картината му е ок, но звука е направо ужасен, лаптопа ми свири по-добре. Ще трябва някакъв саундбар да търся.
Весели празници и благодаря за предложенията
Имаше един филм - "Евтиното е скъпо"!
Препоръчвам го на всички, които искат да спестят 10-тина лева и да дадат после 100-200 отгоре.
Успех с търсенето на Sound bar за JVC!
На LG беше около 160лв., ако не се лъжа, в МЕТРО.