На LG 42' модел някъде 2011 или 2012 г. Значи не е за вярване, че само Самсунга са се сетили да направят ЕПГ със звук и картина малка. Поне от познатите т.н. маркови тв, За НЕО, Ариелите,Сенкорите и тн. не се знае как е.
На LG 42' модел някъде 2011 или 2012 г. Значи не е за вярване, че само Самсунга са се сетили да направят ЕПГ със звук и картина малка. Поне от познатите т.н. маркови тв, За НЕО, Ариелите,Сенкорите и тн. не се знае как е.
Ето как е на самсунг 2016 (ks7002)...има и звук..вертикалната линия показва до каде горе долу е предаването
Ето как е при Сони след ъпдейта до андроид 6,добавили са лентичката горе,да показва до къде е предаването,може и преди да я е имало,ама аз сега я забелязах...
IMAG3621.jpg
IMAG3622.jpg
IMAG3624.jpg
Хм, гледам, че при теб е с различни картинки според типа предаване - при мен си седят зимните планини ... преди ъпдейта поне бяха различни, макар нямащи нищо общо с тв или с излъчваното в момента.
Има ли някъде инфо от какво точно зависи и какво трябва, за да показва нещо друго - при Филипс по едно време искаше връзка с интернет ... Далеч ми е от антената , ама накрая ще взема да пусна един кабел , хем да тествам сат. тунера, хем да видя ЕПГ-то как е със сат. каналите ...
Ни звук, ни образ, ни повече епг над 2 часа.
Този пост е редактиран от brotzki; 12-03-17 в 20:22.