На тв-то ще се играе предимно игри на ПС4 , и някой футболен мач да се гледа от време на време . Интересуват ме марките Sony & Samsung .
На пръв поглед се спрях на тези модели :
Sony KDL43WD755
И
Samsung UE40-KU6172 Ultra HD Led
На тв-то ще се играе предимно игри на ПС4 , и някой футболен мач да се гледа от време на време . Интересуват ме марките Sony & Samsung .
На пръв поглед се спрях на тези модели :
Sony KDL43WD755
И
Samsung UE40-KU6172 Ultra HD Led
Требе ти с възможно най-ниския инпут лаг ,понеже ще джиткаш игрички . И размер 43" поне ! И някой Панасоник може би , но и с Самсунг няма проблем .
Samsung 40J6200( 39 ms) , 40J6500(37 ms ) , 40J5500 ( 35 ms)
Но LG 43UH6100 ( 33ms ) ги отвява за игри ! Ама не харесваш ЛГ , грешка ! Нищо лично !
Този пост е редактиран от civica; 09-04-17 в 13:04.
А този кривия иначе вадили добра картина ?
Що да не вади , ама се иска да се гледа централно и на определена височина , а това , за мен , е ограничаващо .Или трябва да се купи въртяща се стойка за тв .
За да не пускам нова тема ще питам в темата на колегата ,защото и моя въпрос е сходен - предложете ми телевизор 40-43" , да е смарт и да има wi-fi ,за да мога да пускам предимно you-tube и др. подобни естествено и да има хубава картина на дневна светлина ,защото този който имам в момента Toshiba 40ТL933 ,като се освети не се глeда хубаво - иначе и тошибата е смарт но няма wi-fi . Нямам предпочитание за марка . Цена - под 1000лв.
Ако имаш интерес към втора ръка .... за 825 лв , 43" , ултра хд тв с още 3г гаранция - пиши !