Plexus принципно работи(аз близо година я използвах) но определено не е кой знае какво, някъде бъркаш пробвай пак. Щом си стигнал до момент в който трябва да въведеш хаша явно там бъркаш.
Plexus принципно работи(аз близо година я използвах) но определено не е кой знае какво, някъде бъркаш пробвай пак. Щом си стигнал до момент в който трябва да въведеш хаша явно там бъркаш.
Здр.
Инсталирах Vavoo tv ,много хубаво приложение според мен,но след 15-20мин. ме изхвърля и ми иска няква платена регистрация,моля някои ако знае как се оправя този проблем за да работо нормално да сподели.За мен много добро е това vavoo tv , има всичко за телевизия.Благодаря предварително.
Сега рабрах от теб че е платено.
Потърси назад в темата други приложения за телевизия които мисля че са безплатни.
Привет ...тва vavoo tv от къде да го изтегля за видим какви тв има ?
Еми браузърът е скопен нарочно, при мен в момента в който заредя някоя страница от която отварям ацестреам хашовете и браузърът забива и се рестартира. Просто не позволява да се отварят подобни страници, същият браузър (Опера) на мултимедиеният плеър работи без никакви кахъри.
Ами става, аз от любопитство съм пробвал. Инсталирах го на тв-то, после от телефона търся стриймове и през апа за дистанционно съм копи пействал и тръгват с влц (щото него избирам). Иначе ако го има и на телефона и на тв-то, телефона като захапе ацестриймлинк, ме пита на кое да го пусна, на тв или на телефона.
Хора, някой друг да има проблем с андроид 7? Не ми зарежда почти нокое от приложенията - от коди ме изхвърля, es file explorer не зарежда, аце стрийм не зарежда... това от вчера баси! Дали е от андроид или нещо друго? То да е едно приложение ами...