здравейте
купих си наскоро Сони 55W805C, и не мога да реша още дали съм доволен - дизайна и картината е доста добра, звука сякаш е слаб/зле...
има две неща които доста ме дразнят:
1) дистанционното е неудобно и неинтуитивно , малки бутони - особенно кръгчето за навигация, може би е правено за малки японски ръчички... има ли решение този проблем, някакво по голямо дистанционно да се продава?
2) голямо забавяне при превключване на каналите (нямам кабелна, само ефирната в София през стайна антена) - от момента на натискане на бутон до показването на следващият изминава 4,2-4,4 секунди, засичах го с таймер. След това направих ъпдейт на ОС, и пак го мерих - съвсем леко се подобри , около 4 секунди. Това нормално ли е ? или да не е от това че Ефирната ТВ ? Трябва ли да се примиря с това ? Всички с Андроид ли са така ?
пс.
чудя се дали да не го върна тоя ТВ , за дори и да не ми възстановят всичките пари (може би -15% при положение че няма дефекти) и да си взема не толкова "смарт", моделите 48W650 (няма ОС Андроид) или прословутия Панасоник TX-50DS630E (120 Hz + firefox, около 1300 лв) - някой може ли да ми каже дали панасоника е по добре(по интуитивно) направен като интерфейс/менюта/ОС ?(няма го май никъде изложен вече никъде в София)
благодаря