Като влезеш в плей сторито през телефон избери да го инсталираш на тв и трябва да стане.По скоро през компютър. И избери устройството
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
Като влезеш в плей сторито през телефон избери да го инсталираш на тв и трябва да стане.По скоро през компютър. И избери устройството
To някой гледа ли го това хбо ? Стерео звук само, пълна излагация....
Е има и нищожна част от потребителите без атмос система за 10бона.
И аз сега погледнах на един тв със седмица още и си го има
При Андроид 8 забелязвали ли сте дали могат да се отворят повече от две приложения и да стоят активни?
Ако пусна Kodi, след това отворя Opera да търся субтитри (ако Коди не намери) и след това ако се наложи да отворя и RAR да ги разархивирам, Kodi вече се е затворило. Друга комбинация от приложения не съм пробвал защото тази ми е най-често използваната, но като цяло ми се вижда странно това ограничение.
При Андроид 7 не бях забелязал подобно нещо. С версия 6510 съм, при 5830 беше същото.
Затварянето на неактивните приложения на заден план определено е заради малкото памет. Може да се провери настройката в опциите на програмиста Без. съхран. на дейностите да не е активирана случайно или пък Лимит за фонови прпцеси.
Мен пък супер много ме дразнеше килването на ютюб. Обаче активирах две настройки - Принудително използване на gpu за двуизмерно начертаване и Винаги да се използва GPU за изграждане на екрана. Втората опция по принцип не се препоръчва да се активира!!! но не видях никакви проблеми поне при мен. Не знам точно каква е връзката с бекграунд процесите, но ютюб спря да го килва постоянно.
Можеш да експериментираш с двете настройки пък може и да стане нещо.
Нова версия 2.40 на безплатния Da Player - на лични.
да споделя малко инфо:
купих си за плазмата в другата стая тв бокс с андроид 9 за телефони https://www.banggood.com/H96-MAX-RK3...r_warehouse=CN
стана ми интересно да сравня какво повече предлага версия 9 в сравнение със 7 на телевизора ми и включих боксчето към HDMI3 (преди там ми беше включен компютъра и си бях настроил връзките за този порт)
за моя изненада дистанционното на телевизора пълноценно управлява почти всичко по кутийката с изключение на гласовото търсене, защото микрофона ми е на допълнителното тъч дистанционно.
определено мога да кажа, че интерфейса в Сонито ми допада повече
в плюс на боксчето е само това, че повечето 4к филми от тубата вървят почти гладко в сравнение с телевизора, нищо че и то е със 100мб мрежа
за плазмата обаче мисля че ще си остана със компютър в полупасивна кутия и със инсталиран libreelec - майкрософтското ми дистанционно се справя перфектно с управлението на Коди 18 - за съжаление не мога да си инсталирам spmc вместо коди но всичко друго е перфектно