Може ли линк към приложението ?
как се скриваше лентата с препоръчаните приложения?
Smart youtube при мен не подържа HDR.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Имам тв kd-55xf8096, проблемът ми е, че при всяко спиране на тока, след това ютуба му няма пускане, все търси wifi, вкарвам го, но той върти и не тръгва, а другите приложения и браузър си вървят.... Какво не правя както трябва
Изключвай телевизора от контакта за 1 мин след като пуснат тока и би трябвало след това всичко да е наред.
Е това е гадно, бива ли рестарт след рестарта. Няма логика много. Влез в приложенията и изтрий кеша на ютуб. Ако трябва изтрий и данните и се впиши наново. Досега не съм имал проблем с ютуб, а хлапето го ползва доста упорито. При мене обаче основната връзка е с кабел, wifi-to ми е спряно, може и това да е проблема при теб...
Не е задължително след спиране на тока или изваждането на щепсела от контакта телевизора да рестартира при включване.
Да знаете някой плеар за телевизора(49XF8505),който да помни след спиране докъде си гледал и да стартира от същото място?Polzwam VLC и е без грешка но не помни докъде е стигнал в епизода,помни само последно гледания епизод.Налазил съм едни сериали,та затова питам![]()
Коди го имам ,но изобщо не може да намери медийния сървър ,Serviio ползвам.MX Player пък изобщо няма опция за търсене на локална мрежа.От линка на Христослав един не се намира в гугъл плей на тв-то.Хайде хора,на какво гледате сериалите си?
Аз със Kodi и HMS съм гледал филми и нямаше проблем. Просто коректна настройка си трябва.
За обаче не тегля. Само през Add-on гледам.