Отговор: Приложения за SONY Android TV
Логваш се с gmail акаунт , нали ?
Разбира се. През компютър логването е моментално, но през Sony не. Какво да направя?
Не съм имал такъв проблем , то логването си е като на компа , юзер или пасс - кое не ти приема ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
DOLBY VISION 4K
Разбира се. През компютър логването е моментално, но през Sony не. Какво да направя?
Имаше начин да се синхронизира с акаунта на телефона.
https://www.youtube.com/watch?v=D-y6qHFm-kE
@sluslatel, изписва ми, че има разлика в имейла или паролата. Правя нов и ще пробвам пак. Каква е тази тъпа ситуация?
Гугъл пощата има защита от влизане от непознато място. Трябва да разрешиш от компютъра.
Цитат:
Nikito82
И на мене ми хареса като облик и функционост, но не мога да разбера защо ми сече като пусна филм. Няколко пъти съм го инсталирал и деинсталирвал и все ми сече.
Archos при мен не иска да отвори филм,и през smb пробвах и през serviio не иска.Вижда филмите в папката,обложки, всичко,но като му дам play само изписва името на филма горе на екрана и стои тъмен екран.Някой с идея?
Цитат:
felipe
Archos при мен не иска да отвори филм,и през smb пробвах и през serviio не иска.Вижда филмите в папката,обложки, всичко,но като му дам play само изписва името на филма горе на екрана и стои тъмен екран.Някой с идея?
И при мен е така.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Nova video player e новия Арчос. SMB работи без проблем при мен с малки файлове.
Цитат:
chorlavia
И при мен е така.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Доста проблемни са тези приложения.
Аз преди се борих да гледам един 4к през мрежата през smb.
В общи линии моите наблюдения са, че Коди работи най-добре, след това VLC и най-накрая Plex .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
VLC до вчера отваряше SMB без проблем, от вчера след някакъв ъпдейт не иска.Луда работа.
Цитат:
felipe
Разкачи тв от Сервио и закачи наново, махни достъпа от всеки до Сервиото
Цитат:
felipe
VLC до вчера отваряше SMB без проблем, от вчера след някакъв ъпдейт не иска.Луда работа.
А Nova плеара пробва ли го ?
Цитат:
felipe
При мен си работи нормално. Сигурно си разръчкал нещо.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
И при мен VLC получи някакъв ъпдейт, с който настъпиха промените, за които felipe писа. Serviio всъщност се оправи (преди ъпдейта не работеше коректно) и съм доволен.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk