Отговор: Приложения за SONY Android TV
Правиш ли го правилно? Отиваш до папката, която искаш да шернеш, без да я отваряш. С десен бутон върху папката и отиваш на Give access to, после specific people. Като ти отвори прозорец, в полето пишеш everyone и натискаш add бутона вдясно.
Като ти го добави по-долу в прозореца в премишъна можеш да му дадеш само read. Или ако искаш и да записваш в тази папка от телевизора - read/write. После бутона Share!
Ако още имаш трудности - знаеш..
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
10-ка
Тук трябва да си търсиш папката с филми.
https://i.postimg.cc/tYRDQxyn/20191208-195227.jpg
Да така е при мен - достъп на всички , но само да гледкат ...
Кажете някоя хубава програма за чистене на кеш и и др.натрупали се ненужни файлове!
Цитат:
eleena
SD Maid
SD Maid се казва нали!?
Цитат:
Aleksandars
10-ка
Провери дали тази опция ти е активирана в уиндоуса.
В последните версии на 10 ката има промени и по-старата версия smb 1 е деактивирана.
Виж тук как се активира smb 1 и след това с команда smb 2:
https://www.google.com/amp/s/www.the...windows-10/amp
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Здравейте ,имам тв Сони андроид .Колегите правят една поръчка за Андроид тв бокс,и се чудя ако поръчам един за мен дали въпросния приемник ще може да прави повече неща от Сонито.Едно от нещата които не ми харесват в Телевизора че е малко бавен,Не пиша марката на бокса за да не прозвучи като реклама,а иначе струва към 50 лв.
Цитат:
eleena
Няма го в Goggle play търсих го!!
Цитат:
plmko1
Здравейте ,имам тв Сони андроид .Колегите правят една поръчка за Андроид тв бокс,и се чудя ако поръчам един за мен дали въпросния приемник ще може да прави повече неща от Сонито.Едно от нещата които не ми харесват в Телевизора че е малко бавен,Не пиша марката на бокса за да не прозвучи като реклама,а иначе струва към 50 лв.
зависи от модела
Цитат:
plmko1
Имам сони w805c и xiaomi mi box 3. Не намирам разлика във функциите и приложенията (еднакви са). Плюса на бокса е, че дистанционното има гласови команди и че можеш да го вземеш със себе си навсякъде.
Добре като пример какво не може да прави тв Андроид и какво може да прави Андроид бокс,или да кажем ,че си усъвършенствах въпроса
- - - - - - - - - -
joro_kem пишем по едно и също време.....
Цитат:
www543
Няма го в Goggle play търсих го!!
Ето, но не е про и е орязано
https://play.google.com/store/apps/d...rken.sdm&hl=bg
Цитат:
plmko1
Добре като пример какво не може да прави тв Андроид и какво може да прави Андроид бокс,или да кажем ,че си усъвършенствах въпроса
- - - - - - - - - - joro_kem пишем по едно и също време.....
Ако телевизора е Сони, телевизора може повече неща от бокса. Пример - Ако бокса е с андроид 7-8 приложенията го ловят като мобилно устройство и им липсва андроидтв интерфейса за дистанционно, пример - Плекс, ХБОГО, и други такива. За мибокса не съм сигурен, но другите боксове нямат хромкаст , а за мен това е може би най-якото нещо на телевизора извън неговите си функции - дори съм си купил два хромкаста за другите несмарт сонита :) Детето обожава да си каства ютуб от телефона на телевизорите и не се кьори в малкия дисплей, а така има възможност да си прави други работи докато на телевизора върви ютубшит-а. Негатив - на сонито му е малко мястото и големи филми не мога да гледам. Пробвах с външни хардове но все нещо не ми е в ред. При бокса подобни проблеми няма да имаш. За сметка на това , Андроид ТВ при сони работи супер 4 години след като е произведен телевизора, за сравнение , бокс купен преди 4 години не може да бафне с ново коди. Трябва обаче андроида на телевизора да е актуален, някоя боза с андроид 4.4 или 5.1 не става за ползване каквото и да правиш. Филипсите последно време доста наваксаха откъм андроида, иначе издишаха много. HBOGO, PLEX, KODI, и приложения за иптв - булсат, виваком, ментел . X-Plorer ползвам за прехвърляне на файлове и на боксовете и на телевизора - активираш WIFI Сървър и от browsera пращаш на телевизора. Това е от мен