Здравейте,
Решил съм да купувам смарт ТВ с максимум диагонал 43 инча. Не съм на "ти" с тази техника и затова моля за вашите препоръки. Нямам никакви претенции за марка, 3D не ми трябва, искам да е смарт (с вграден браузър за да мога директно да гледам онлайн телевизия, ако това е възможно като вариант). ТВ-то ще се използва за гледане на филми от флашка (понякога може и директно да го вържа към лаптопа), онлайн телевизия и youtube. Не ми трябва UHD, така че fullHD ми е напълно достатъчно. Искам да има поне 1 усб порт и поне 1 хдми порт. Бюджетът, който съм решил да отделя, е около 400 евро -/+ в зависимост от конкретната оферта дали си заслужава или не. Както се вижда от бюджета може би ще трябва да се насоча към по-бюджетен вариант/марка/модел (например Grundig, Telefunken). Естетвено би ми се искало да е нещо на самсунг/ЛГ/сони/филипс и тн, но не знам дали бюджетът ще позволи. ТВ-то най-вероятно няма да се купува от БГ, може би от някой онлайн/брик&мортър магазин в Германия.
Моля препоръчайте ми конкретни модели.
Благодаря предварително
EDIT: Какво мислите за този модел на ЛГ - 43LJ594V ? Вчера го погледнах наживо набързо, но явно му бяха пуснали кофти сигнал, понеже не ми допадна много картината. Но пък чета в нета добри отзиви. Какво бих могал да сложа на флашка, за да го тествам в магазина?