Здравейте по-запознати от мен колеги.
Да ви кажа честно идея си нямам какво се гледа в един телевизор за качество и т.н. Винаги гледах досега цената (скъпия - качество) така си мислех. И сега пак щях да направя същото, но не ми трябва толкова добър телевизор (скъп).
Имам нужда от телевизор 32" за подарък на баща ми. Ще се ползва като втори, като има мачове и т.н. Той си е маниак и гледа 2 телевизора... Странна работа, но това е положението.
Ще го взема от Емаг, защото върнах един уред и казах да ми върнат сумата като ваучер.
Колебая се между Този и Този . Гледай Ювюб видеа за моделите, то с такава камера много не можеш да кажеш как е картината... Но LG ми харесва всякаш една идея повечко. Въпреки, че при спецификациите на хартия има по-слаб звук. От друга страна пък менюто на Филипса поче ми харесва...
Ако някой от вас има време нека да погледне и за друг модел, може да има и по-добро. Лимита е до 370лв (включително).
Както разбирате не очаквам чудеса за тези пари, но все пак да е най-доброто възможно.
Да има хубава картина и УСБ медиа плеър и това е напълно достатъчно.
Благодаря предварително на хората които ще отделят от времето си да ми помогнат![]()