Здравейте, четох доста от темите. Поздравления за редовните потребители във форумът. Това е едно от малкото останали места в интернет където може да се намери адекватна информация и да се контактува с начетени хора.
По темата, искам да си купя нов телевизор за хола, като разстоянието от което ще се гледа телевизора е около 3 метра. По принцип съм фен на Самсунг и съм доволен от тях. Имал съм ядове само с Андроидът на Филипс и може би не бих взел Филипсче.
Четох доста, но поради факта, че не съм толкова на "ти" с телевизорите реших да направя една тема и да Ви помоля за помощ.
Идеята ми е следната:
Основно на телевизорът ще се гледа телевизия, спортни събития, малко плейстейшън и доста филми. По принцип не бях запознат с DTS проблемите при Самсунг, но и не съм сигурен във факта дали ще тегля такива филми. Притеснява ме също така какви видео кодеци ще има моето бъдещо ТВ и дали ще мога да свързвам тонколона чрез блутут.
Насочил съм се към 50 инча (NU7400 или RU7400 серията). Отворен съм и към Панасоник или Сони. Относно качеството на картината не разбирам много и ще съм Ви благодарен за помощ.
Бюджета ми е около 1000лв. (+/-200)
Искам да гледам безпроблемно филми с поне HD качество от замунда
Да свържа тонколона с блутут
Да си гледам футбол без ядове
и да нямам големи грижи с операционната система.
Може на някой да му звучи смешно, но реших да помоля за помощ използвайки по-народни така да се каже начини за обяснение какво търся.
Благодаря Ви предварително![]()