Здравейте, дойде ред да си взимам нов по-голям телевизор и реших да попитам за мнения. Марката ще е LG понеже от този който имам в момента съм адски доволен. Никакви проблеми с картината или звука, абе изобщо е 6. Но сега за в хола ми трябва друг по голям да се спрях на няколко модела. Цената ще е до 1200-1300 макс. Ето кои са моделите.
LG 49UJ6517
LG 49UJ670V
LG 49UJ701V
LG 49UJ635V
LG 49UH6307
Кой според вас е по-добре, или предложете и вие някакви. Както казах предпочитам марка LG.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 10Одобрявам
10Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от nassko1
 Първоначално публикувано от nassko1 

Наскоро ме убеждаваше, че QLED имали image retention като OLED, щото го прочел в някакъв сайт! Интересно ми е като гледам 4K BR рипове, DV на Netflix и HDR на Amazon, дали не трябва да разкарам 65" и да взема 32" от на мама спалнята?
 Наскоро ме убеждаваше, че QLED имали image retention като OLED, щото го прочел в някакъв сайт! Интересно ми е като гледам 4K BR рипове, DV на Netflix и HDR на Amazon, дали не трябва да разкарам 65" и да взема 32" от на мама спалнята? 
  крайно време е да се спреш със заяждането на дребно и препоръките някой да си вземе по-малък размер ОТКОЛКОТО Е РЕШИЛ . Казвай си мнението и доводите , но не ги налагай на всеки - в повечето случаи питат грамотни и мислещи хора, които могат да преценят и претеглят плюсовете и минусите , когато им се посочат нормално и обосновано! По-добър сигнал винаги можеш да пуснеш/намериш, но по-голям телевизора вече няма как да стане !
 крайно време е да се спреш със заяждането на дребно и препоръките някой да си вземе по-малък размер ОТКОЛКОТО Е РЕШИЛ . Казвай си мнението и доводите , но не ги налагай на всеки - в повечето случаи питат грамотни и мислещи хора, които могат да преценят и претеглят плюсовете и минусите , когато им се посочат нормално и обосновано! По-добър сигнал винаги можеш да пуснеш/намериш, но по-голям телевизора вече няма как да стане !