Резултати от 1 до 9 от общо 9

Това ли е най-добрата конфигурация от ТВ и Саундбар

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Това ли е най-добрата конфигурация от ТВ и Саундбар

Здравейте, около Коледа, Дядо мраз ще носи подаръци и съм се спрял на следната конфигурация. Можете ли да ми кажете дали е най-удачният избор ? Става дума за : Самсунг TV - QE65Q80RAT и Самсунг Бар - HW-MS650 или 750. (разликата е в броя канали, първият има 3, а втория 5 и някои други дребни детайли според мен). Бързам да уточня, че техниката ще се купува извън България, поради простата причина, че има драстична разлика в цените. (1000 лв и нагоре само за ТВ). Но от изчетеното, се колебая дали да не разгледам и LG варианти, след като те си произвеждат матриците. НО съм отворен и на други марки, стига да са разумни предложенията.
    Заб. ТВ трябва да бъде 65 инча.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2019

Отговор: Това ли е най-добрата конфигурация от ТВ и Саундбар

HW-Q70R

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

От къде ще ги купуваш?
    https://www.samsung.com/bg/audio-video/hw-q90r/

2 в 1
    Panasonic TX-65GZ2000

5. Тук е от
    Feb 2013

Видях ги тези саундбарове, мислех си дали не мога да мина без допълнителния субуфер или най-много с един, защото не искам много да се окичва шкафа на ТВ, а и няма много място къде да го пъхнам, понеже жената иска книги да слага отдолу.... Аз място за PS-а нямам ,тя книги иска да слага... (в духа на вица ). Но съм запознат, че ако искаш истински звук си трябва поне един буфер, та може би ще се премисля отново.
    Ами нямам точно място, ползвам една търсачка за техника (от там си обзаведох целия апартамент с ел. уреди + механизмите на Blum за кухнята), която работи в няколко европейски държави и вече търся варианти за транспорт до България (има много фирми, които вършат работата за без пари почти). За момента конкретно този ТВ съм го намерил на 1960 евро от Испания и предлагат опция срещу още 99 евро удължаване на 5 годишна гаранция. + транспорта от Испания ми е 4 лв. на кг, сметката ми излиза около 1100 лв. по-надолу от цените на големите маркети. Единствено в Плесио го намирам за 4300, но тогава пак сметката ми излиза. А пък и се надявам и по Коледа или Черния петък да има някоя друга промоция.

П.С. Този Панасоник ми идва скъпичък, дори след като го проверих из европейските сайтове.

6. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Толкова ли е належащо да е саунбар. Защото няма да ти предостави качество на звука. Само ще усили звука от телевизора.
    Може да погледнеш и вградените активни букшелф тонколони на hi-fi производители.
    Пример:
    DALI Zensor 1 AX Active Home Speaker
    или по евтин вариант от Edifier (без изход за sub)
    Kолонки Edifier S2000Pro
    Вземаш 2,0 активни тонколони. По нататък може да добавиш и активен SUB по желание(за тези които има изход за такъв)

И още примери за размисъл:
    Edifier S350DB 2.1
    EDIFIER S350DB _ (Z Reviews) _ The Basshead 2.1 / Soundbar Killer

Ако все пак се спреш на саунбар гледай поне да е 2.1 със субуфер.
    Имаш време да решиш. Успех!

7. Тук е от
    Feb 2013

Ами, честно казано, по-скоро да. Осъзнавам, че няма да е кристален звук и перфектно качество с него, но категорично не искам около ТВ да разполагам допълнителни колони. Идеята за саундбар идва и от чисто естетична гледна точка. Затова търсех по-скоро някакъв компромисен вариант с висок клас саундбар и максимум 1 субуфер, който да е близко до него, но и това е на кантар като решение.
    А за телевизора някакви мнения и отзиви (въпреки, че се води нов модел), удачен вариант ли е?

8.  

9. tek
    tek е офлайн
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

По горния саундбар не е висок, клас.
    Щом ще поръчваш от чужбина разгледай този вариант, който е с безжичен суб и сателити, които може да разположиш, където решиш в последствие:

https://www.amazon.com/Nakamichi-Sho.../dp/B073W5T1QC

Докато имаш време отиди и преслушай на място няколко саунбара или hi-fi тонколони.
    За да добиеш представа дали отговаря на очакванията ти.
    Този пост е редактиран от tek; 01-08-19 в 17:12.

10. Тук е от
    Feb 2013

Аха, а тогава някакви предложения за висок клас саундбар (който да е съвместим с посоченият телевизор и да може да се свързват безжично)?
    Иначе от чужбина, ще е ако цената му тук е по-висока и общата цена на ТВ и Бар не надвишават определен бюджет.
    П.с. линка не ми го отваря, обявата може да е неактивна вече. Кой е конкретния модел, който е на обявата?

11. tek
    tek е офлайн
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Оправих линка:
    https://www.amazon.com/Nakamichi-Sho.../dp/B073W5T1QC

Точно посочения модел конкретно Nakamichi Shockwafe Pro 7.1 SSE (2019):

https://www.nakamichi-usa.com/shockwafe-pro-71
    Разбира се имат и топ модел със още повече канали но цената вече става дебела.
    Този пост е редактиран от tek; 01-08-19 в 17:11.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Саундбар LGSJ2
    От felipe във форум Sony телевизори
    Отговори: 42
    Последно: 13-05-20, 07:50
  2. Саундбар за SONY 55XF9005
    От dictator във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-01-20, 00:12
  3. Отговори: 16
    Последно: 13-11-18, 21:15
  4. Саундбар за ТВ
    От vladik във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 24-11-17, 12:48
  5. Коя е най-добрата конфигурация?
    От neutralizer във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 10
    Последно: 30-05-04, 10:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе