Отговор: Какъв TV Box за EON
За андроид тв бокс за момента, т.е. само за днешния ден, защото утре вече може цените и предложените модели да са други, и след като не видях нищо много добро за 50 лв в нашите продавалници, препоръчвам този - TANIX TX3 Amlogic S905x3 2GB/16GB с доставка от Чехия за 2,39 евро (може да опиташ и купон "EDM_LABOR2021" за намаление) - крайната цена така излиза към 28 евро или 55 лв, което е изгодно.
Поръчвам един, щом това е най-доброто за тая цена и ще върпи работа. Важното ми е да работи бързо и да не забива, както и да може да се настрой да не се самоизключва след 2-4 часа без да се пипа примерно. А има ли смисъл от 4гб рам или само за EON ТВ си е достатъчен и 2гб?
Не знам дали има самоизключване/самовключване или някакви др. неща каквито искаш, и само предполагам, че ще се справи с приложението за EON ТВ и с 2 гб RAM, не съм техен абонат, но други приложения за IPTV безпроблемно си вървят и на боксове с по слаб/стар хардуер.
Цената е изгодна за момента, ще дойде бързо от чехия и няма да има митнически такси-ДДС, ще ти го донесе куриерска фирма направо на твоя адрес, нов и с гаранция, но най важното са процесорът и видеокартата му, които са много по-добри от тези за по 50 лв, които се продават в нашите продавалници
SDOTT0202 е приемника, който Виваком дават на EON абонатите и върви много бързо. Никакви забележки нямам
Незнам каква е разликата. Написал съм точния модел - SDOTT0202, това пише отдолу на приемника. Влезнах му в менютата, в хранилище пиле 4.4ГБ общо пространство.
- - - - - - - - - -
Незнам по каква причина, но в тоя сайт нито един метод за плащане не сработва. Нито с карта от фибанк, нито Revolut, нито с PayPal.
Писах и на support-a на скапания им сайт и неможе да ми каже защо неможе да се плати. Настояват да се свържа с банката ми. Какво да се свързвам като пробвам 3 различни начина, които досега са работили на всякъде, във всички сайтове, а само в техния не работи нито 1 от тях, как мога да им обясна че в тях е проблема.
И междувременно и въпросния box вече се изчерпа и немога да го взема заради техните глупости.
Цитат:
Първоначално публикувано от
marto7
Незнам по каква причина, но в тоя сайт нито един метод за плащане не сработва. Нито с карта от фибанк, нито Revolut, нито с PayPal.
И аз имах един ден ден проблеми с плащането на един часовник. Беше за няколко часа, но после се оправи и си платих през пейпал. С друг начин не съм мъчил да плащам тогава. Иначе аз от този сайт имам 3 бокса, 2 смарт часовника и два джойстика и съм нямал проблеми.
Цитат:
Първоначално публикувано от
marto7
Незнам каква е разликата. Написал съм точния модел - SDOTT0202, това пише отдолу на приемника. Влезнах му в менютата, в хранилище пиле 4.4ГБ общо пространство.
.
Разликата е в процесорите, втория е с предния модел а първия е с по-предният. Иначе рома и на двата е еднакъв 8гб
Може ли да ми препоръчате друг box, защото този вече е изчерпан. Иначе във въпросния сайт има продукти от чехия които идват много бързо и цената на доставката е много приемлива
За какви пари става въпрос и дали да е с 2 или 4гб рам? По принцип има продавачи,в Алиекспрес, които имат боксове складирани в Белгия и някои модели излизат по-евтино да ги поръчаш оттам вместо от Гейбаинга.
50-60лв макс със доставката. Повече няма смисъл. Основно ще е за ЕОН така че мисля че и 2ГБ рам ще му стигат.
Ето този 2/16 от Али-то излиза към 61-62лв с доставка от Белгия
https://www.aliexpress.com/item/3298...archweb201603_
аз бих дал още 15лв и бих взел 4/32 има гигабитов ван, двубандов wi-fi, BT и двоен рам и ром за разлика от по-евтиният вариант.
А защо не ползваш приложението на им Сони-то (Андроид), а бокса да го преместиш на старото ЛГ ?
Защото основно се гледа на Сонито и ми е дори по-важно да работи по-добре. Искам като ТВ е изключен и цъкна бутона TV директно да се пусне ТВ с приемника и да си подкара на която там ТВ е било, а не допълнително да отварям приложението. Без приемник, освен че ТВ след като се стартира трябва да пусна отделно приложението, а след това трябва да избера и канал като това става през 3 под менюта. Първо се избира Канали, след това се избира списъка от канали който искаш, след което отиваш на канала който искаш и чак тогава вече гледаш ТВ.
Това не е точно така. При стартиране на тв-то, ако си гледал през приложенито се зарежда директно канала, който си гледал. Аз съм доволен и определено не забави, така че варианта, който ти предлагат е удачен, тъй като приемника е хубав. И светещо дистанционно! ;)